Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Robbert Rodenburg blikt terug op winst Expeditie Robinson

'Zal voor altijd één van de meest bijzondere ervaringen ooit zijn.'

Het is alweer een jaar geleden dat Robbert Rodenburg Expeditie Robinson won. En nu de finale van het recente seizoen bijna van start gaat en de winnaar bijna bekend is, blikt de Youtuber op zijn Instagram-account terug op zijn tijd op het eiland.

Winnaar

Robbert stond in de finale tegenover Britte Lagcher, Do en Anouk Maas, maar in de spannende finale zagen we hoe Robbert er met de felbegeerde titel vandoor ging. Een grote prestatie, aangezien de concurrentie in dat seizoen extra stevig was. Naast nieuwe kandidaten deden er namelijk ook goede bekenden van het programma mee: oud-deelnemers die een tweede kans kregen om zichzelf te bewijzen.

Naast dat Robbert er met de winst vandoor ging, was hij ook nog eens de jongste kandidaat die aan dat seizoen deelnam. Hierdoor keek hij ook weleens op tegen zijn medekandidaten. Zo vertelde hij toentertijd in gesprek met Grazia: "Als 23-jarige ben je eigenlijk nog maar een snotneus, je hebt nog heel veel te leren in deze wereld. Sommige mensen kunnen daarin wel heel inspirerend zijn." In datzelfde gesprek vertelde de winnaar dat zijn deelname én winst hem een enorme confidence boost hebben gegeven, and we love that!

Een jaar later

En hoewel het misschien nog niet zo heel erg lang geleden lijkt dat Robbert er met de winst vandoor ging, zijn we toch alweer een jaar verder. En om dit jubileum te vieren, blikt Robbert terug op zijn winst op zijn Instagram-account. "Holy shit... Vandaag exact een jaar geleden was de finale van Expeditie Robinson...", begint hij zijn bericht. "Zal voor altijd één van de meest bijzondere ervaringen ooit zijn...🥹🫶", sluit hij af. Zijn post bevat een geweldige reportage van alle bijzondere momenten tijdens en na zijn deelname aan Expeditie Robinson.

Reacties

Ook vrienden en volgers laten weten hoe trots ze op de Youtuber zijn. "Wat een ervaring❤️🔥🔥", reageert oud-medekandidaat Sylvana IJsselmuiden. "👏👏👏", schrijft vriendin Monica Geuze. Anderen reageren met: "Echt fantastisch, blijft heel bijzonder!", "Zoooo vet!🔥", "Nog steeds zo trots op jou❤️", en "Wauw zo mooi om terug te zien 🔥."

Bron: Instagram (@robbertrodenburg) | Beeld: Instagram (@robbertrodenburg), Brunopress