Vanaf déze datum is de docu van Suzan & Freek te zien bij Netflix

We can't wait!

Suzan en Freek deelden vorige week maar liefst twee keer groot nieuws. Het verloofde stel geeft volgend jaar opnieuw een reeks concerten in de Ziggo Dome én ze komen met hun eigen documentaire op Netflix. Enne, de streamingsdienst heeft nu ook de releasedatum onthuld!

Tussen jou en mij

Vorige week kondigden Suzan en Freek vol trots hun documentaire aan op Instagram. Daarbij deelde het stel ook meteen de eerste trailer. “‘Ons leven lijkt wel een film’ zeiden we de afgelopen jaren gekscherend tegen elkaar. En nu is dat écht zo: begin 2023 verschijnt op Netflix de documentaire ‘Tussen jou en mij’, en daar zijn we super trots op!”, schrijven Suzan en Freek in de caption bij de post.

Keukentafel tot backstage

De lovebirds hebben ook al gedeeld waar de documentaire over zal gaan. “Over ons leven, onze carrière en hoe wij hierin voor onszelf de balans proberen te vinden te midden van alle hectiek. Van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome – ze waren overal bij en dat is straks allemaal in de docu te zien.” Het duo laat weten erg veel zin te hebben in de release van de docu, maar het ook nog wel heel spannend te vinden.

Releasedatum

Wij kunnen niet wachten om de docu van het succesvolle koppel te zien. Gelukkig hoeven we ook niet heel lang meer te wachten, want Netflix heeft de releasedatum gedeeld. “De documentaire Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij is vanaf 13 januari te zien op Netflix”, onthult de streamingsdienst. Wij zetten het in de agenda!

Bron: Netflix, Grazia archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws