Oriana of ze Bachelorette zou willen zijn: ‘Dat zou ik wel doen, zeker nu’

Volgt Oriana Sylvia Geersen op?

Tot verbazing van velen ging Oriana tijdens de finale van De Bachelor met Tony Junior zonder roos naar huis. Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat dit seizoen van De Bachelor op Videoland verscheen. In de podcast EN DAN? van Daelorian vertelt Oriana hoe het nu met haar gaat.

Weer happy

Oriana mag dan niet de liefde hebben gevonden in De Bachelor, maar haar deelname heeft haar uiteindelijk wel goed gedaan. “Ik ben heel blij met mezelf”, vertelt ze. “Dat klinkt misschien raar, maar ik heb natuurlijk een tijdje met mezelf in de knoei gezeten. Maar ik ben nu echt heel happy en ik weet van mezelf dat ik een fijn persoon ben om mee om te gaan – in de zin van: zorgzaam en lekker gek. Die bevestiging heb ik nooit gehad, dus is voor mij een stukje rust.”

Ze heeft een leuk huisje, een leuke baan en een hondje. Het enige wat nog ontbreekt is een leuke man, alhoewel Oriana op dit moment ‘niet zo bezig is’ met mannen. Tony heeft in De Bachelor haar hart toch wel gebroken en daarom doet Oriana het nu iets rustiger aan.

Zelf meedoen

Of Oriana binnenkort een leuke vent tegen het lijf loopt is natuurlijk niet te voorspellen, maar ze weet wel dat ze op een dag graag een gezin wil stichten. “Ik ben nu echt heel tevreden, dus ik heb nu eigenlijk geen haast. Dus ik laat het allemaal op me afkomen.” Enne, zou ze het zien zitten om de nieuwe Bachelorette te worden? “Dat zou ik wel doen, zeker nu. Laat maar even zien wat voor mannen er voor mij zijn.” Oeh!

Het is eerst nog aan Sylvia Geersen om de zoektocht naar liefde aan te gaan. Het nieuwe seizoen van De Bachelorette met Sylvia is vanaf 14 februari te zien op Videoland.

Bron: RTL Nieuws, EN DAN? | Beeld: YouTube, RTL (Videoland)

Laatste nieuws