Zo maak je van een simpel shirt een prachtige kersttop

Je hoeft echt niet ieder jaar een volledig nieuwe kerstoutfit in huis te halen.

De feestdagen staan weer voor de deur. We kijken niet alleen uit naar de heerlijke kerstdiners, maar ook naar het dragen van de mooiste kerstoutfits. Er is alleen een probleem wat veel mensen herkennen: we hebben ‘niets om aan te trekken…’ TikTok to the rescue!

Simpel shirt

Kleding uit feestdagen-collecties bevat vaak veel bling in de vorm van glitters of pailletten. Prachtig, maar in veel gevallen is de kans klein dat je die kleding daarna nog vaak aandoet. Gelukkig kun je een simpel shirt ook omtoveren tot een kerstig topje. Goed voor je portemonnee én voor het milieu!

Armbanden met veren

TikTok-gebruiker @rachael_a laat in de video hieronder het grote geheim zien. We hebben als kind allemaal wel zo’n ‘klaparmband’ gehad, die zich om je pols heen vouwde. Zulke armbanden zijn ook verkrijgbaar met veren erop. Je hebt alleen een top met lange mouwen en twee van die armbanden nodig (het liefst in de kleur van de top). Voilà: een echte kerstoutfit!

@rachaela_ Party season hack! Linked on my IG story and ‘Dec links’ highlight xx #fashionhack #fashionhacks #stylehack #feathercuffs #featheroutfit #partyseason ♬ azealia banks competition sped up – speed up songs 🤕🖐🏼

Goede lifehack

Wil je graag een rode top aan met Kerst, maar kun je geen armbanden in die kleur vinden? Dan volstaat de zwarte variant ook prima. Minstens net zo kerstig! Wij gaan zeker proberen, ook omdat de armbanden leuk staan bij diverse niet-kerstige outfits. Welke kleur zou jij aanschaffen?

Bron: fem-fem | Beeld: Unsplash (Kira auf der Heide), TikTok @rachael_a

Laatste nieuws