Wow! Deze Temptation Island-ster is nu presentatrice in het buitenland

Carrièreswitch!

Shallie was een van de knappe dames uit het Temptation Island: Love or Leave-seizoen van 2021. De brunette wist het Efrain toen behoorlijk lastig te maken en werd daardoor een van de spraakmakendste dames. Maar hoe gaat het nu eigenlijk met de realityster? Nou, ze is presentatrice in Ghana!

Presentatrice

Shallie heeft na de opnames van Temptation Island: Love or Leave absoluut niet stilgezeten. De knappe dame heeft sinds kort namelijk haar eigen tv-show op GhOneTV, wat een van de grootste tv-zenders in West-Afrika is.

De Italiaanse was in Ghana voor de uitreiking van een award show, waar zij zelf de award Reality TV-star of the Year kreeg. Tijdens die show kreeg ze de vraag of ze het zag zitten om in Ghana aan de slag te gaan als presentatrice. En dat kon ze niet aan zich voorbij laten gaan. Op Instagram plaatst Shallie al een aantal beelden van haar presentatie-klus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SHALLIE ABBIUSI👑 (@shallieabbiusi)

Cheers

Het programma dat Shallie zal presenteren is Cheers, een sport-gerelateerde show op zaterdagochtend. Hierin ontvangt Shallie iedere week weer andere gasten als host. Ellen DeGeneres, move over! “We had a great time on Cheers! @ghonetv – thank you guys for watching. Every Saturday morning at 9am”, schrijft Sallie op Instagram. De presentatrice wordt in de comments overladen met complimentjes en felicitaties. Snappen we!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws