Amazing! Spendeer een kerstweekend in Mariah Carey’s penthouse

Dit wil je toch!

Zeg je kerstmis, dan zeg je natuurlijk Mariah Carey. De Christmas-diva straalt elk jaar opnieuw in kerstspecials, en op de radio is er deze maand geen ontkomen aan haar whistle notes. Wij krijgen er geen genoeg van – maar wil je je kerst écht in diva-stijl vieren dit jaar? Dan boek je toch gewoon een trip naar New York City, inclusief verblijf in Mariah Carey’s penthouse, concerttickets, en luxe shopping spree? En dat alles voor een prikkie!

Mariah Carey kerst-experience

Juist, je leest het goed: je kunt namelijk nog komend weekend al je kerstdromen werkelijkheid laten worden. Kerstdiva Mariah Carey werkt namelijk samen met Booking.com voor een wel héél bijzonder weekendje in NYC.

It’s beginning to look a lot like Christmas“, laat de zangeres weten, “en wat is er beter dan the most wonderful time of the year te vieren met een totale feestdagen-experience in mijn thuisstad, New York City!”

Droom

Dat verblijf in the big apple is een unieke ervaring, die komend weekend plaatsvindt voor één gelukkig paar gasten. Wat zo’n ultieme Mariah Carey Experience dan precies inhoudt? Dat zetten we even op een rijtje:

  • Een cocktailuurtje in Mariah Carey’s prachtige penthouse in New York City
  • Een professionele fotoshoot voor je kerstkaart op Mariah Carey’s dakterras
  • Vluchten, luchthaventransfers en vervoer van en naar attracties en activiteiten
  • Kaartjes voor Mariah’s Merry Christmas To All!-concert in Madison Square Garden op 16 december
  • Een gesigneerd exemplaar van Mariah’s boek The Christmas Princess
  • Een shopping spree bij het wereldberoemde Saks Fifth Avenue
  • Een stop bij Top of the Rock voor een privérondleiding en een VIP-schaatservaring voor de kerstboom van Rockefeller Center
  • Tickets voor de iconische Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes inclusief een VIP privétour en meet & greet

Kortom: een absolute droom voor alle liefhebbers van luxe, glamour, kerst, én Mariah Carey. Van cocktailuurtje tot photoshoot en van kerstconcert tot die beroemde Rockefeller Center-boom: aan álles is gedacht. Ook vluchten en transfers zijn geregeld. Als kers op de taart spendeer je samen met je +1 dat weekend in de geweldige Grand Luxe King-kamer in The Plaza, Fairmont Hotel.

Sneak peek

Misschien kun je je wel een voorstelling maken van hoe zo’n kerstspektakel in Diva-style eruitziet, maar we kunnen je beloven: het is nóg extravaganter dan je wildste dromen. Kijk maar mee…

En naast het gorgeous penthouse van la Carey, word je zelf dus in luxe ondergedompeld in het kerstig aangeklede The Plaza Fairmont Hotel:

Luxe voor een prikkie

Maar goed – zo’n weekend worthy of Christmas royalty – wat kost dat? Nou: €19,16. Nee, die komma staat niet verkeerd, en nee, dat is geen tikfout. Booking.com biedt één lucky paar gasten de mogelijkheid om voor dat bijzonder schappelijke bedrag een droomweekend in kerstsferen mee te maken.

Wat je ervoor moet doen? Zorgen dat je vanavond (woensdag 14 december) om 23.00 uur stipt klaar zit om de kamer als állereerste te boeken. Dat doe je via deze pagina. Alleen als jij de gelukkige boeker bent, zit je dit weekend in NYC!

De diva herself

Ben je toch nog niet overtuigd? Mariah Carey heeft zelf ook nog wat over het buitenkansje te melden: “Voor de eerste keer óóit krijgen twee lucky fans de kans om kerstfoto’s te maken en aan een Black Irish te nippen in een privékamer die exclusief voor hen versierd is in mijn New York City penthouse.”

“Ik hoop echt dat mijn fans kunnen terugblikken op de herinneringen van hun leven met deze ultieme ervaring die ik samen met Booking.com voor ze gepland heb”, voegt de diva hieraan toe.

Wij zitten vanavond in elk geval klaar voor deze bijzondere kans!

Bron & Beeld: Booking.com | Headerbeeld: Samir Hussein voor Getty Images, via Booking.com

Laatste nieuws