Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Maris vertelt of ze een open relatie heeft met Ivo

Maris vertelt hoe het nu tussen haar en Ivo gaat.

Maris en Ivo waren gegarandeerd een van de meest spraakmakende deelnemers van het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Hoewel hun deelname niet vlekkeloos verliep, zijn ze nog steeds samen. Maris schept op Instagram duidelijkheid over haar relatiestatus met Ivo.

Ups en downs

Het is alweer een tijdje geleden dat de allerlaatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave op Videoland verscheen. In deze aflevering zagen we dat het weer helemaal goed ging tussen Ivo en Maris. Toch had het wel even tijd nog voor de twee weer een happy couple vormden. In Grazia's Winterboek vertelde Maris hoe zij en Ivo hun relatie hebben weten te redden. "Na Temptation hebben we het vaak gehad over wat er is gebeurd. Mijn vertrouwen in Ivo was beschadigd. Dat krijg je niet zomaar terug door één goed gesprek te voeren, het heeft tijd nodig”, vertelde Maris.

In haar Instagram Stories haakt Maris hier nogmaals op in. "Na Tempa hebben we zeker ups en downs gekend. Ik had ook wat tijd voor mezelf nodig om alles goed te verwerken", zegt de realityster.

Open relatie

Uiteindelijk is het dus wel goedgekomen tussen haar en Ivo. "Ivo en ik hebben op dit moment een relatie. En we zijn weer helemaal happy samen", vervolgt de blondine. De twee hebben echter wel besloten dat ze een open relatie hebben. "Zolang wij ons er goed bij voelen, is onze relatie op dit moment open", benadrukt ze.

Bron: Instagram Stories Maris | Beeld: Temptation Island (RTL)