Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Net zoals Wednesday fan van zwarte kleding? Dit zegt het over je persoonlijkheid

Aha!

Paris Fashion Week: Acne Modenschau

Een full black look is altijd goed en lekker tijdloos. Iedereen heeft wel een paar zwarte items in zijn of haar kast hangen. Draag jij vaak zwarte kleding net zoals Wednesday Addams? Dan zegt dat het volgende over je persoonlijkheid.

Kracht

Zwart is een veelvoorkomende kleur in de kledingkast. Het is veilig en je kan er de plank niet mee mis slaan. Zwart is overal mee te combineren en kan in elk seizoen worden gedragen. Draag jij vaak zwarte kleding? Dan ben je waarschijnlijk ambitieus en gedreven. Zwart wordt vaak gelinkt aan kracht, sterkte en mysterie. Wist jij dat mensen met zwarte kleding meer kans maken bij een sollicitatiegesprek dan mensen met witte kleding?

Intelligenter

Daarnaast helpt de kleur zwart je om de aandacht af te leiden van je uiterlijk en zo juist je innerlijke kwaliteiten naar voren te brengen. Je lijkt daardoor ook intelligenter wanneer je je zwart kleedt. En vaak zijn mensen met een zwarte outfit stiekem ook erg gevoelig en sociaal, maar dit valt dus niet zo op door de uitstraling die een zwarte outfit teweegbrengt. Aha!

Andere kleuren

Enne, hoe zit het dan met andere kleuren. Grijs is bijvoorbeeld weer heel anders. De uitspraak grijze muis past heel goed bij de betekenis van deze kleur. Grijs staat namelijk voor neutraliteit en passiviteit. Je wilt geen aandacht en het liefst niet opvallen. En iemand die vaak blauw draagt straalt weer iets anders uit. Blauw is een koninklijke kleur en wordt vaak geassocieerd met kalmte, zekerheid, comfort en vriendelijkheid. Ook zorgt deze kleur voor een positieve uitstraling en wordt het gelinkt aan competentie, intelligentie, vertrouwen en efficiëntie

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Fashion
  • Tamara Kalinic / 2892022 ***2022 Paris Fashion Week S/S 23 Acne Studios****