Ho ho ho! Amazon opent online winkel met foute kersttruien

En je kunt er zelfs een limited edition kerstrui van Dries Roelvink shoppen!

We tellen de dagen tot kerst af en dat betekent dat we ook al druk aan het nadenken zijn over onze kerstoutfits. Een item dat absoluut niet in je kerstgarderobe mag ontbreken is een foute kersttrui. En laat Amazon nou net een online winkel hebben geopend met honderden verschillende foute kersttruien!

Internationale Foute Kersttruien Dag

Ja, dat lees je goed! Amazon heeft een online winkel geopend waar je honderden foute kersttruien kunt shoppen. Een van die truien is zelfs een samenwerking met Dries Roelvink. Kerst staat voor warmte en samenzijn en daar is Amazon graag een inspiratiebron voor. Aanstaande vrijdag, op 16 december, is het ‘Internationale Foute Kersttruien Dag’ (Ugly Christmas Jumper Day). Enne, dat is natuurlijk een uitgelezen kans om jouw foute trui te shoppen. In de kersttruienwinkel is een brede selectie van leuke, grappige of hysterische kersttruien te vinden, met truien van sneeuwpop tot rendier en zelfs met ledverlichting. Amazing!

Limited Edition kersttrui van Dries Roelvink

Wil jij helemaal uitpakken met kerst? Dan wil je de limited edition trui van Dries Roelvink in jouw online winkelmandje stoppen. Deze ‘Fa Fa Fantastico’ trui is speciaal ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Deze limited edition kersttrui is verkrijgbaar voor €39,95 in de maten small, medium, large en extra large. De gehele opbrengst van deze trui zal worden verdubbeld door Amazon, en geschonken worden aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

“Ik vond het een enorme eer om mijn eigen trui te ontwerpen voor Amazon.nl, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Ik heb geprobeerd een trui te maken met een grote knipoog die een grote glimlach op ieders gezicht tovert”, aldus Dries Roelvink. “Ik draag het Prinses Máxima Centrum een zeer warm hart toe en vindt het belangrijk dat de opbrengst hieraan ten goede komt. Ik hoop dat de trui mensen aan het lachen maakt, maar de boodschap is uiteraard ook van groot belang want ik hoop dat deze kerst weer Fa Fa Fantastico wordt voor iedereen en dat we dit jaar het weer echt samen kunnen vieren.”

dries

Inspiratie

Amazon is trots om deze winkel te openen. “Wij zijn trots om de grootste foute kersttruienwinkel te openen. Uiteraard zien wij een toename in de vraag naar kersttruien en vanuit dat gegeven is het idee ontstaan om deze te bundelen om zo de consument te inspireren met de grootste kersttruiencollectie van zowel lokale als internationale ondernemers. We zijn zeer vereerd dat we samen met Dries Roelvink een ‘Fa Fa Fantastico’ kersttrui hebben kunnen ontwikkelen, waarvan de opbrengst door Amazon wordt verdubbeld en geschonken aan het Prinses Máxima Centrum”, zegt Roeland Donker Country Manager Nederland.

Beeld: Amazon

Laatste nieuws