OMG: Chris Brown komt met extra concert in Ziggo Dome

Op 6 én 7 maart kunnen we de 33-jarige artiest bewonderen.

Goed nieuws voor fans van Chris Brown! Wegens ‘grote belangstelling’ geeft de zanger in maart 2023 een extra concert in de Ziggo Dome. Concertorganisator MOJO maakte vrijdagochtend bekend dat er naast zijn show op 6 maart, nog een show komt op 7 maart. Exciting!

Tour

De 33-jarige zanger gaat in februari en maart met zijn Europese ‘Under The Influence Tour’ door Europa en Engeland, en brengt dus ook een bezoekje aan onze hoofdstad Amsterdam. Ook is er een special guest aanwezig tijdens zijn tour. Niemand minder dan Skillibeng zal het publiek – naast Chris Brown – entertainen. En dat de 33-jarige artiest geliefd is in ons koude kikkerlandje blijkt maar weer, want doordat er zoveel belangstelling was, is zijn stop in Amsterdam met nog een dag verlengd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BROWN (@chrisbrownofficial)

Veel volgers zijn laaiend enthousiast over de aankondiging van zijn tour en uiten hun blijdschap in de comments. “Let’s go!!!!🙌🙌”, reageert een fan. Anderen reageren met: “See you in Amsterdam ‼️🙌”, “🔥🔥🔥🔥” en “Got my tickets 🫶🏼🫶🏼.”

Favoriete R&B-artiest

Onlangs won Chris Brown nog de prijs voor favoriete mannelijke R&B-artiest bij de American Music Award (AMA’s). En hoewel hij die avond zelf niet aanwezig was, nam goede vriendin Kelly Rowland de prijs voor de artiest aan. “Ik wil Chris bedanken voor het maken van zulke fantastische R&B-nummers. En ik wil hem complimenteren voor zijn geweldige optreden. Ik ontvang deze eer en geef hem over aan jou. I cherish you“, waren de lovende woorden van het voormalig Destiny’s Child-lid.

Bron: RTL Nieuws, Bol News | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws