Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw! Paris Hilton wil dolgraag moeder worden

'Ik kan niet wachten tot 2023.'

De 41-jarige Paris Hilton wil dolgraag kinderen. Het liefst zou ze er volgend jaar al een in haar armen kunnen sluiten. De realityster vertelt aan People dat zowel zij als haar man Carter Reum er helemaal klaar voor zijn: "De eitjes staan klaar." Exciting!

Kinderen

De beauty liet tijdens het Hollywood Reporter's Women in Entertainment Gala weten dat zij en haar man Carter al sinds de coronaperiode volop bezig met de IVF-procedure. Zo vertelde ze dat ze graag een gezin wilden stichten waardoor ze begonnen waren rond de tijd dat de wereld op slot ging. "Ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken."

Rustig aan

En hoewel het stel heel graag kinderen wilt, sprak de beauty uit dat zij en haar man Carter – waar ze vorig jaar november mee het huwelijksbootje instapte – het in eerste instantie rustig aan wilden doen. "We wilden echt genieten van ons eerste jaar samen als koppel, voordat we er kinderen bij brachten." En nu hun 1-jarig jubileum achter de rug is, kijkt Paris rooskleurig haar toekomst tegemoet. "Ik kan niet wachten tot 2023." Awh!

Tweeling

In januari dit jaar gaf Paris al aan in een gesprek met E! News dat het 'krijgen van kinderen absoluut een van haar topprioriteiten is'. Maar naast dat de realityster openstaat voor een baby, onthulde ze ook hoeveel ze er het liefst zou willen. "Ik zou graag twee of drie kinderen willen", liet ze weten. But that was not all! De beauty onthult namelijk nóg iets. "Ik wilde eerst graag een tweeling", gaf ze toe. "Maar, ik weet het niet. Het is moeilijk te zeggen. Ik had óók weer graag gewild dat ik een oudere broer had, omdat ik dan het gevoel zou hebben dat hij me dan zou beschermen."

Bron: People! Magazine, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress