Babynieuws! Echte Gooische Moeder-Florine Hofstee is bevallen

En wat een lieve naam heeft de kleine spruit gekregen!

Lees ook

Eerder deze week deelde Florine Hofstee nog een zwangerschapsupdate op Instagram en vertelde ze dat ze letterlijk op ontploffen stond. En ja hoor, gisteren was het zover en beviel de Echte Gooische Moeder van een zoontje!

Don Jan Stoop

Florine maakt vanmiddag op Instagram het heugelijke nieuws bekend door een lief kiekje te delen. “Don Jan Stoop is geboren op 7-12-2022″, schrijft ze in de caption. “Daar is ons cadeautje🎁💙 Zo trots! Wat een ongelofelijk lief mannetje en één gezicht met zijn lieve grote broer Beer🥰”

Onder de post worden de trotse ouders overladen met felicitaties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Florine Hofstee (@florinecmh)

Update

Maandag deelde Florine nog op Instagram dat ze al ontsluiting had. En zo zie je maar weer: het kan snel gaan! “Mini update: Verloskundige kon 1 cm ontsluiting voelen. Ik ben blij want bij Beer bleef ik potdicht zitten🌝”, schreef ze toen. “Wanneer denken jullie dat hij zich meldt? Ik denk dat dit niet lang meer gaat duren😄🎉💣💙” En dat is inderdaad zo gebleken!

DJ Yuki reageerde maandag nog onder die foto dat het zomaar eens zou kunnen zijn dat zijn vriendin Lizzy van de Ligt tegelijk met Florine beviel. En ja hoor, Lizzy en Florine zijn op dezelfde dag opnieuw mama geworden. Aahw!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook