Wauw! Dit is de knappe vriendin van Teun Koopmeiners

Een beauty en the brains!

Vanavond is het zover: Nederland strijdt tegen Argentinië om weer een stapje verder te komen op het WK in Qatar. Een van onze Oranje-leeuwen is Teun Koopmeiners. En iemand die hem áltijd steunt is zijn prachtige vriendin Rosa Schmidt.

Teun Koopmeiners

Teun Koopmeiners is op dit moment – naast speler van het Nederlands Elftal – een middenvelder van Atalanta Bergamo. Afgelopen zomer nam hij de beslissing om na dertien jaar zijn jeugdclub AZ te verlaten en samen met zijn vriendin te verkassen naar Italië. Enne, geef hem eens ongelijk?

Toch was het voor de middenvelder wel even slikken. “Het was echt een rollercoaster. Eerst kwam de gedachte dat het nu officieel klaar is bij AZ en dat ik de club ga verlaten waar ik dertien jaar heb gezeten”, liet hij weten in gesprek met Hans Kraay jr. Uiteindelijk brak Teun voor de camera na afloop van zijn laatste wedstrijd voor AZ. “Alle stress en onzekerheid van de onderhandelingen kwamen eruit.”

Steun

En hoewel Teun dus een erg onzekere tijd heeft gehad, was er altijd een iemand die achter hem stond. Zijn vriendin Rosa week niet af van zijn zijde en is samen met hem afgereisd naar het zonnige Italië, waar hij zijn internationale carrière is begonnen. Maar wie is de stille kracht achter de middenvelder nou precies?

Rosa Schmidt

Rosa staat zelf liever buiten de schijnwerpers. Zo is ze werkzaam als recruiter in de zorg & welzijn en vertoefd nu lekker samen met haar vriend in het buitenland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teun Koopmeiners (@teunkoopmeiners)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teun Koopmeiners (@teunkoopmeiners)

Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is wel een heel erg bijzonder verhaal. Rosa studeerde namelijk aan het PCC-lyceum en ging daarna naar de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens haar stage liep ze – je verwacht het al – stage bij AZ, waar de twee elkaar telkens tegen het lijf liepen. Zo vaak dat ze het maar een kans gaven. And look where they are now! Verder kunnen we helaas niet veel informatie vinden over Rosa, maar dat ze haar vriend steunt door dik en dun is een ding wat zeker is!

Bron: Man-Man, ESPN | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws