Bingen maar! Deze films en series wil je de komende tijd niet missen

Genoeg om te kijken!

Nu het buiten steeds kouder wordt, is niets fijner dan met een dekentje op de bank te zitten om een film of serie te kijken. Geen inspiratie voor een leuke film? No worries. Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet.

Sleepers

Fan van Mocro Maffia? Dan ga je de nieuwe serie Sleepers ook gegarandeerd leuk vinden. Deze Nederlandse misdaadserie gaat over een corrupte rechercheur Martin Oudkerk, die ooit als ‘sleeper’ is geïnfiltreerd bij de politie. Door zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (rapper Adje) komt hij steeds dieper in de onderwereld terecht en dit moet hij ondertussen zien te verbergen bij zijn vrouw Noura (Maryam Hassouni), die zelf ook rechercheur is. De serie werd bedacht door acteur Robert de Hoog, die je kunt kennen als Tatta uit Mocro Maffia. De serie Sleepers is nu te zien op Videoland!

Presentatie van Chanels nieuwe Métiers d’Art-collectie

Ons modehart gaat altijd sneller kloppen van de Métiers d’art-collecties van CHANEL, en ook het voorproefje van deze presentatie stelt niet teleur. Echt ambachtswerk, met borduursels, kant, kralen en pailletten, gaan samen met tweed, classy silhouetten en modieuze flared broeken.

De collectie wordt dit jaar gepresenteerd in het voormalige Paleis van Justitie in Dakar, Senegal. Hieronder krijgen we alvast een voorproefje. De hele show kun je vandaag, donderdag 8 december, om 14:00 uur Nederlandse tijd volgen via chanel.com.

Emily in Paris – seizoen 3

Wat staat Emily in het derde seizoen allemaal te wachten? Well, een behoorlijke tweestrijd. Ze moet kiezen welke man haar hart nu echt gestolen heeft. Is dat chef-kok Gabriel (Lucas Bravo) of de charmante Britse Alfie (Lucien Laviscount). Volgens Emily (Lily Collins) is het de moeilijkste keuze die ze ooit moet maken. En dan wil ze haar werk natuurlijk ook nog eens naar behoren uitvoeren én Frans leren. Het derde seizoen van Emily in Paris is vanaf 21 december te zien op Netflix.

Reality-programma’s

De komende tijd kunnen we ons ook weer gaan opmaken voor een aantal realityprogramma’s! Zo is het nieuwe seizoen van Prince Charming vanaf 15 december wekelijks te zien bij Videoland. Daarnaast gaat Sylvia Geersen in de Bachelorette ook opzoek naar een nieuwe liefde. Vanaf 14 februari te zien op Videoland. Enne, op 9 januari verschijnt het langverwachte nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle ook nog eens op Videoland. Wij kunnen niet wachten!

Scavenger hunt Tommy Hilfiger

Liever iets actievers doen dan bingewatchen op de bank? Dat kan met de scavenger hunt van Tommy Hilfiger x MIFFY. Om de lancering van de TOMMY X MIFFY-collectie te vieren, nodigen we Nijntje-liefhebbers uit om vanaf 8 december mee te doen aan een speurtocht. Mensen in Amsterdam, Milaan en Düsseldorf kunnen Nijntje vinden door te stoppen bij verschillende controlepunten in hun stad via een interactieve online kaart, of ze kunnen in de winkel spelen bij een van de TOMMY HILFIGER locaties in de Mall of the Netherlands, Milaan Orefici en Düsseldorf.

Na het vinden van Nijntje kunnen spelers inloggen of zich aanmelden om lid te worden, waarmee ze tot 11 december Early Access krijgen tot de TOMMY X MIFFY-collectie en kans maken op een gepersonaliseerde TOMMY X MIFFY-jas. Alle spelers ontvangen een gratis Nijntje sleutelhanger prijs. De jacht duurt tot 18 december. Ready, set, go!

Beeld: YouTube, Videoland

Laatste nieuws