Kaj Gorgels in tranen na liefdesverklaring Jessie Jazz

De presentator werd een apart hok ingestuurd, waar hem een verrassing te wachten stond.

Lees ook

In de meeste recente aflevering van Special Forces VIPS, stond de kandidaten weer een heleboel te wachten. Iets wat hen fysiek maar ook mentaal op de proef stelde. Ook Kaj Gorgels ervaarde een rollercoaster aan emoties, maar door een videoboodschap van zijn grote liefde Jessie Jazz Vuijk brak de presentator écht.

Special Forces VIPS

In de heftige aflevering zien we dat Kaj vooral erg geprikkeld is door alles wat de kandidaten die dag moeten doen. Zo laat de presentator een zware houten balk op zijn voet vallen waardoor hij in alle staten is. Zijn frustraties uit hij zelfs op de staf van de Special Forces – waar je trouwens ook wel ballen voor moet hebben als je het ons vraagt.

Verrassing

Toen de frustraties en irritaties écht de overhand namen bij Kaj, werd hij ook nog eens naar een apart hokje gestuurd door een van de stafleden. Maar dat was niet zonder reden, er stond hem namelijk wel een hele bijzondere verrassing te wachten.

Naast dat Kaj en de andere kandidaten in een paar afleveringen eerder een ‘afscheidsboodschap’ moesten inspreken voor hun geliefden thuis, was het nu aan Kaj de beurt om een videoboodschap te ontvangen van zijn vriendin Jessie Jazz.

Liefdesverklaring

“Schatje, ik hou zoveel van je en ik ben zo ongelofelijk trots op jou”, waarop Kaj meteen in tranen uitbarstte. “Al kom ik je halen. Ik ga voor jou door het vuur”, vervolgt Jessie. “We gaan kindjes maken en van alles nog samen beleven. Je bent zo’n mooi mens. Ik hou de wereld van je. Ik hou zoveel van je Kaj, het is echt niet normaal”, aldus Jessie.

Ze sluit haar liefdesverklaring af met een aantal positieve en aanmoedigende woorden. “Voordat je het weet is het over (Special Forces VIPS, red.). Echt, je mind is zo sterk. Dit wordt de ervaring van jouw leven en je gaat het overleven. Dan kom je weer terug naar het paradijs. Ik hou van je voor altijd schatje.” Aahw!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook