Zien: zo ziet de knappe vriendin van Wout Weghorst eruit

Het stel heeft samen drie leuke kids.

Lees ook

Nederland heeft de achtste finales overleefd en kan zich gaan opmaken voor de kwartfinale tegen Argentinië morgenavond. Exciting! Onze Nederlandse sterspelers zijn natuurlijk niks zonder een sterke achterban. Zo ook Wout Weghorst, die de steun krijgt van zijn bloedmooie vriendin Nikki van Esch tijdens het WK in Qatar.

Carrière

Wout is al sinds 2018 onderdeel van het Nederlands Elftal. De spits heeft in de Eredivisie, als speler van AZ al heel wat goals op zijn naam staan. Na zijn succesvolle seizoen bij AZ vertrok de aanvaller naar Duitsland om daar bij VfL Wolfsburg te voetballen. Tegenwoordig speelt hij op huurbasis bij het Turkse Beşiktaş JK. Zijn vriendin, Nikki, zal ongetwijfeld trots op hem zijn.

Gezin

Wout en Nikki zijn immers al een hele tijd samen, want ze leerden elkaar kennen op de middelbare school. “In het laatste jaar zoenden we voor het eerst”, zo onthulde Wout eens in een interview met Helden Magazine. Daarna was het nog niet meteen raak, want Wout moest toch echt nog iets meer zijn best doen om Nikki aan de haak te slaan. “De eerste twee maanden heeft ze me volledig genegeerd. Ik baalde, want ik was gek op haar. Zij had dat niet direct of ze wilde niet aan dat gevoel toegeven. Maar daarna kwam het er toch van. We hebben een jaartje verkering gehad, daarna ging het even uit. Toen ik naar Willem II ging kwam het weer goed en sindsdien zijn we samen.” Aahw!

Inmiddels is het stel al meer dan elf jaar bij elkaar én hebben ze een prachtig gezin samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nikki Van Esch (@nikkivanesch)

Ruim een maand geleden beviel Nikki van hun derde kindje, een meisje genaamd Daantje Suzy Mary. En dat Wout dol is op zijn meiden, blijkt wel uit de kiekjes op social media! Aahw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wout Weghorst (@wout.weghorst)

Morgenavond om 20:00 speelt Nederland de kwartfinale tegen Argentinië op het WK. Zal Wout de beslissende treffer maken?

Bron: Goals and Glamour | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook