Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Molly-Mae Hague: 'Ik begin me eindelijk zwanger te voelen'

Molly-Mae deelt een foto van haar baby bump, die heel erg is gegroeid!

PerttyLittleThing Launch Party

Molly-Mae Hague kan beginnen met aftellen want de Love Island-ster staat zo'n beetje op knappen. Op Instagram deelt ze een foto van haar baby belly en wow, wat is haar buik snel gegroeid!

Baby shower

Eind september maakten Love Island-ster Molly-Mae Hague en boyfriend Tommy Fury bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Sindsdien kunnen we via Instagram meegenieten van haar zwangerschap. Dit weekend deelde de blondine al een aantal kiekjes van haar baby shower en daarop was haar growing baby bump goed te zien. Het is Molly nu zelf ook opgevallen dat haar belly huge is geworden. "Zoveel reacties op hoe groot mijn baby bump is geworden", schrijft ze in haar Stories.

Groeiende buik

"Ik droeg een zwangerschapsbroek, nog een extra laagje aan je buik toevoegt, maar inderdaad: mijn baby girl groeit snel op dit moment!", zegt ze. "Ik begin me eindelijk zwanger te voelen", voegt Molly eraan toe. "Ze heeft vermoedelijk het formaat van een leeuwenwelp", grapt ze.

Zwangerschap

Op haar Instagram Stories vertelde Molly-Mae eind september hoe ze wist dat ze zwanger was. “Ik was één dag over tijd. Maar normaal gesproken kun je de klok op mijn menstruatie gelijkzetten. Ik had toch een zwangerschapstest in een la liggen, dus die heb ik gedaan. Ik had anders geen test gekocht, want ik voelde me helemaal niet anders dan normaal.” Het bleek echter toch zo te zijn. Daarna kreeg ze ineens last van onstilbare honger. “Ik heb echt overal trek in. De hoeveelheid eten die ik in het eerste trimester heb gegeten was echt bizar. Ik werd echt verrast door die honger. Ik denk dat dat het duidelijkste zwangerschapssymptoom is geweest.”

Bron: Instagram @mollymae | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • 7 June 2022. Molly Mae Hague a PerttyLittleThing Launch Party Pictured: Molly Mae Hague Credit: Timmie/GoffPhotos.com Ref: KGC-188/412