Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien! Videoland deelt trailer van nieuw seizoen Prince Charming

De trailer belooft veel goeds!

Vorige week werden de knappe mannen van het nieuwe seizoen van Prince Charming al bekendgemaakt en vandaag deelt Videoland ook de eerste trailer. Exciting!

De deelnemers

In het aankomende seizoen van Prince Charming gaat de 30-jarige Diego onder toeziend oog van de Griekse Goden – uiteraard in het prachtige Griekenland – op zoek naar de ware. Vorige week mochten we ook de twaalf knappe mannen aan je voorstellen, die het hart van Diego gaan proberen te veroveren, namelijk BartCyranoDavinEdoGürsayJoepJoeyJordieLeroyNickRajeen en Theo.

Trailer

Videoland heeft vandaag de trailer gedeeld van het nieuwe seizoen en die belooft veel goeds! Wij krijgen in ieder geval al helemaal zin in de nieuwe afleveringen.

Diego

Diego heeft erg veel zin het avontuur, zo liet hij eerder al weten. "De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”, zei Diego over het aanstaande avontuur. De 30-jarige hunk kun je kennen van musicals als AladdinBeauty and the BeastMamma Mia! en On Your Feet! Ook maakt hij podcasts en is hij presentator. Verder is Diego vader van een zoontje, namelijk de schattige Sem. Wij zijn héél benieuwd of Diego een van deze twaalf vrijgezelle mannen aan de haak zal slaan!

Prince Charming is vanaf 15 december wekelijks te zien bij Videoland.

Bron: Videoland