Roy Donders en zijn vriendin Michelle over relatie: ‘We gingen samen op ontdekkingsreis’

"Ik heb nog nooit een vriend gehad die uiterlijk net zo belangrijk vindt als ik", aldus Michelle.

Lees ook

Roy Donders wist niet beter dan dat hij op mannen viel, totdat de Nederlandse zanger zijn grote liefde Michelle leerde kennen. En hoe verrassend deze relatie ook was voor menig mens, zijn de twee happier than ever. Ze verwachten in maart zelfs een dochtertje! In Beau Monde vertellen ze openhartig over hun relatie en wanneer de vonk oversloeg tussen de twee.

Ontmoeting

De twee leerden elkaar in oktober 2021 kennen op Griekenland. “Acht oktober om precies te zijn”, laat Michelle weten. “Exact een jaar later vierden we onze gender reveal party. We krijgen een meisje.” Roy gaat wat verder in op hun eerste kennismaking, en wat blijkt? De twee konden het meteen al erg goed met elkaar vinden. “Ik was op artiestenreis naar Griekenland. Michelle was mee als gast. Vanaf dag één trokken we samen op”, vertelt Roy. Volgens Roy was er meteen een band en vertelde haar vanaf de eerste minuut alles.

Aandacht

Roy vond het eigenlijk heel raar dat hij Michelle alles vertelde, aangezien hij helemaal niet op zoek was naar nieuwe vrienden. “Ik heb me de laatste jaren ernstig vergist in sommige vrienden die ik gemaakt had. Ik dacht er verder niets van; zij had een vriend en ik had altijd relaties met mannen gehad”, aldus Roy. Toch bleven de twee terug in Nederland, contact met elkaar houden. “Na een maand of twee – haar relatie was inmiddels gestrand – begon er iets te ontstaan. Ze zat de hele tijd in mijn hoofd en ik wilde haar aandacht steeds hebben”, geeft Roy toe.

Ontdekkingsreis

Op een feestje waar de twee allebei waren, voelde Roy dat er bepaalde blikken tussen hen heen en weer gingen, en greep zijn kans. “Ik heb met mijn dronken hoofd gezegd: ‘Schat, ik denk dat ik meer voor jou voel dan vriendschap.’ Ze zei dat dat ze hetzelfde voelde, maar dat ze het niet had durven zeggen, omdat het haar een onmogelijke liefde leek. Ik wist tenslotte niet beter dan dat ik op mannen viel”, vertelt de zanger. “Ik had mijn gevoelens weggestopt”, haakt Michelle erop in. “Maar dat hoefde nu niet meer. Ik was zo blij. Dat ik de eerste vrouw voor hem ben, maakt me niet uit. Ik doe niet aan stempels”, aldus Michelle.

“We gingen samen op ontdekkingsreis”, vertelt Roy. “Dat ging heel snel, haha. Wij samen, dat is de ideale combinatie.” Michelle legt uit dat de twee erg veel raakvlakken hebben. Roy is het daar zeker mee eens: “We houden van tot in de puntjes verzorgd zijn. (…) “Ik heb nog nooit een vriend gehad die uiterlijk net zo belangrijk vindt als ik”, geeft Michelle toe.

Bron: Beau Monde (Sandra ten Brink) | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook