FBoy Islands Jennemie onthult of ze nog samen is met Storm

'Een FBoy blijft een FBoy', vertelt Jennemie exclusief aan Grazia.

FBoy Island eindigde twee weken geleden met een knaller van een laatste aflevering. Zowel Manon als Jennemie leken hun happy ending te krijgen en met een man naar huis te gaan. Laatstgenoemde vertelt nu exclusief aan Grazia of zij en haar lover Storm nog samen zijn.

Relatie

Al vanaf het begin sloeg de vonk over tussen Jennemie en Storm, ondanks dat Storm een FBoy bleek te zijn. “Het was naïef van mij om te denken dat ik zonder gevoelens zo ver zou kunnen komen”, zei hij in de slotaflevering. Hij en Jennemie deelden uiteindelijk het geld. “Ik was zo zenuwachtig, maar ik wist ergens wel zeker dat hij voor mij zou kiezen ook al was het voor de kijker niet duidelijk”, zegt Jennemie tegen Grazia.

Eind goed al goed dus voor de twee, toch? De beauty doet exclusief haar verhaal en vertelt dat het eenmaal terug in Nederland toch stuk is gelopen tussen haar en Storm. “Na de finale gingen we terug naar Nederland. Toen heeft Storm bijna een week bij mij geslapen en hebben we veel tijd met elkaar doorgebracht en zijn we ook met Manon en Pybe naar een festival gegaan”, begint Jen haar verhaal. “De week erop zijn we met ze vieren naar Ibiza geweest. Dat was wel gezellig, alleen daar gebeurde al wat kleine dingetjes die mij niet helemaal lekker zaten. Terug in Nederland hebben we dat besproken en dacht ik dat het beter zou gaan.”

Smoesjes

Jammer genoeg ging het niet beter tussen de twee. “Ik heb Storm toen een maand niet gezien. Hij zei elke keer af, of ik hoorde niks van hem terwijl we hadden afgesproken en ik al helemaal klaar was om wat te gaan eten”, vervolgt Jennemie. “Eerst geloofde ik de smoesjes en excuses, omdat je het beste in iemand wilt geloven. Vooral als je diegene leuk vindt. Maar wat ik hier in Nederland had, wat ik daar op Fboy Island niet had, was social media”, legt ze uit. “Zo kwam ik erachter dat veel dingen die hij mij vertelde niet klopten.”

En dus besloten de twee er een punt achter te zetten. “We hadden gebeld en was duidelijk dat het klaar was. Hij vond mij niet meer leuk. Eerst vond ik het heel jammer, maar al snel voelde het alsof ik alles eindelijk helder zag: een FBoy blijft een FBoy…”, aldus Jennemie. De twee zouden daarna nog een keer afspreken om goed te praten, maar ook toen weer liet Storm niks van zich horen. “Toen hebben we dag erna afgesproken en heb ik hem gezegd dat ik niet begreep waarom hij niet eerlijk was. Voor alles had wel een uitleg. Alleen nu geloofde ik niks meer en zag ik de echte Storm.”

Breuk

Na de breuk bleven de twee elkaar af en toe nog zien in groepsverband. “Maar dat eindigde altijd in een discussie, omdat er steeds nieuwe dingen aan het licht kwamen. En dat terwijl zijn nieuwe vriendin er ook steeds bij was”, zegt Jennemie. Oh my…

Al met al is Jennemie Storm toch dankbaar voor het hele avontuur. “Toch ben ik Storm ergens dankbaar voor”, besluit ze. “Dat ik mijzelf nooit moet veranderen. Normaal was ik al veel eerder klaar geweest met zo’n jongen, maar ik dacht ik ga het anders doen. Nou dames don’t do that.” Ze heeft tot slot nog een boodschap voor alle dames. “Als je een red flag ziet: RUN.”

Beeld: HBO Max

 

Laatste nieuws