Grazia’s Adventskalender: win 3x een Adventskalender van Babor t.w.v. €79,90

Doe mee en maak kans!

Ho ho ho! In Grazia’s Winterboek zetten we de leukste cadeaus voor onder de kerstboom op een rij, om te geven én te krijgen. En het mooie is: we mogen een aantal prachtige cadeaus uit Grazia’s Adventskalender weggeven! Vandaag mogen we 3x een adventskalender van Babor t.w.v. €79,90.

Magische ampullen

Wie wil er nu geen stralende, gezonde, egale huid? Dan zit je met deze adventskalender van Babor goed. Achter elk van de 24 deurtjes vind je een speciale ampul met hypergeconcentreerde werkstoffen die je huid een fikse boost geven.

€79,90

Win, win, win

Kans maken op één van de drie Adventskalender van Babor t.w.v. €79,90? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met zondag 18 december 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws