Ahw! GS-ster Charlotte Crosby stelt baby Alba voor aan volgers

De Geordie Shore-ster deelt daarbij een aangrijpend verhaal.

Twee maanden geleden beviel Geordie Shore-ster Charlotte Crosby van haar dochtertje Alba Jean. Na het geweldige nieuws hield Charlotte haar nieuwe spruit nog erg on the low, wat natuurlijk erg begrijpelijk is. De vraag was dan ook: ‘gaan we de kleine Alba ooit zien op social media?’. En die vraag is afgelopen weekend eindelijk beantwoord nadat Charlotte een aantal prachtige kiekjes van haar dochtertje plaatste op haar Instagram-account.

Roze wolk

Hoewel je normaal op een grote roze wolk zou zitten na de geboorte van je dochter, was dat voor newly parents Charlotte en haar vriend Jake toch anders. Niet heel lang na de geboorte van baby Alba, overleed de oma van Charlotte namelijk. In een eerbetoon aan haar ‘oma Jean‘ liet de kersverse moeder op Instagram weten dat haar ‘wereld nooit hetzelfde zou zijn zonder haar’. En dat Charlotte’s oma veel voor haar betekende, bewijst ze maar weer met de naam van haar dochtertje. “Ik heb mijn dochter niet voor niets naar je vernoemd. Ik denk niet dat je ooit echt zal weten hoeveel ik van je hield.”

Alba Jean

En dat de pijn van het verlies van haar oma nog steeds diep zit, bleek ook uit haar Instagram-post waarin Charlotte haar kleine spruit kennis liet maken met al haar volgers. “Ik voelde me vanmorgen een beetje overstuur met een golf van verdriet over mijn oma”, begint ze haar Instagram-post. “Maar ELKE keer als ik naar mijn mooie, kleine Alba Jean kijk en haar naam zeg, word ik herinnert aan mijn lieve oma. Charlotte laat weten dat Alba het lichtpuntje is geweest voor haar en haar familie in deze moeilijke periode. “Deze kleine dame is onze kracht geweest door dit alles heen.”

Reacties

Ook de reacties stromen vol met lieve berichten van vrienden, familie en fans. Zo reageert bestie en Geordie Shore-collega Holly Hagan Blyth: “Mooiste, kleine engel ❤️❤️❤️❤️ Ze laat mijn hart smelten.” Ook Geordie Shore-collega’s Nathan Henry en Sophie Kassei reageren onder de post. “Ze is een kleine engel en een blessing voor jou en je familie”, aldus Nathan. “Ik hou zoveel van haar. Ik hou van jou en Jake ❤️ Oma Jeanie zal altijd bij je zijn en haar legacy zal voort blijven leven in al jullie persoonlijkheden! Je bent de beste moeder ooit en ik ben zó trots op jou”, reageert bestie Sophie.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws