Verdrietig nieuws voor Samantha Steenwijk

'We weten dat het zo beter is, maar het doet zo verdomd veel pijn.'

Lees ook

Een groot verlies voor Samantha Steenwijk. De zangeres is namelijk haar opa verloren. Ze deelt het verdrietige nieuws zelf op Instagram. “We weten dat het zo beter is.”

Onwerkelijk

“💔 Dat was het dan mijn lieve opa’tje…”, begint Samantha het verdrietige bericht. Daarbij deelt ze een prachtige foto samen met haar opa. De zangeres kan nog maar amper beseffen dat hij er niet meer is. “Het is nog zo onwerkelijk na de gezellige dag die we gisteren met elkaar hebben beleefd”, schrijft ze. “Alle mooie herinneringen toverde continu een lach op ons gezicht. We weten dat het zo beter is en dat u nu van alle ouderlijke ‘ongemakken’ bent verlost, maar het doet zo verdomd veel pijn. 😢”

Haar opa was, net als Samantha zelf, groot liefhebber van autosport. “De formule 1 hield u nog op de been, maar toen die laatste race dit jaar was verreden vond u dat uw eigen vlag ook mocht vallen.”

Engel op aarde

“Ik heb u beloofd altijd te vechten, door te zetten en goed voor de familie te zorgen, net zoals u dat heeft gedaan. Die belofte zal ik altijd waarmaken 🙏🏻”, aldus Samantha. “Ik hou van u opa en hopelijk kijken we ooit weer een race samen. ❤️” Ook richt de zangeres zich tot haar moeder. “En Mam, je bent niet alleen de beste moeder, maar ook de allerbeste dochter geweest. Ik heb zoveel respect voor je, je bent een engel op aarde. ❤️”

Condoleances

In de comments onder de post stroomt het vol met condoleances. “Gecondoleerd lieverd! May he rest in peace!” schrijft Shirma Rouse. “Zo verdrietig om elkaar voorgoed los te moeten laten. Veel sterkte ❤️”, reageert Heleen van Royen. Verder steken Chatilla van Grinsven, Bobbi EdenBridget Maasland en heel veel volgers de zangeres ook een hart onder de riem. Wij wensen Samantha en haar familie ook veel sterkte met dit verlies!

Bron: Instagram @samanthasteenwijk | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook