Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hier kun je de mannen van Prince Charming volgen op Instagram

Go follow!

Gisteren werd de cast voor het derde seizoen van Prince Charming bekend gemaakt. Maar liefst twaalf vrijgezelle mannen zijn afgereisd naar Griekenland om het hart van prince Diego te veroveren. Of het één van hen is gelukt, dat zullen we binnenkort zien. In de tussentijd kun je alle mannen alvast volgen op Instagram.

Diego

First of all wil je natuurlijk Prince Charming himself volgen op Instagram. Diego volg je via @diegogonzalezclark. Natuurlijk deelt hij alles over zijn zoektocht naar de liefde, maar ook lieve kiekjes met zoontje Sem.

Bart

De vrolijke Bart volg je via @bart.b.like. Op Instagram deelt hij onder meer deze te lieve selfie met zijn hond.

Cyrano

Sneaker head Cyrano volg je op Instagram via @iamcyr. Daar neemt hij je onder andere mee naar festials en feestjes!

Davin

De knappe Davin volg je via @kenshin_d. Deze reislustige vrijgezel deelt graag foto's van zichzelf, maar neemt je ook mee op reis.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Davin (@kenshin_d)

Edo

Edo is een enorme dierenliefhebber en zijn Franse Bulldog/mopshond mix is momenteel zijn grote liefde. Via @edo_leon_ laat hij het beestje dan ook graag zien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Edo Leon (@edo_leon_)

Gürsay

Gürsay is heel eerlijk, houdt van humor en is direct – vooral op zakelijk gebied, maar ook in zijn privéleven. Als de tijd het toelaat, reist hij graag en viert hij vakantie op Ibiza. Die reiskiekjes deelt hij ook graag op the gram, maar zijn account is privé. Je kunt Gürsay een volgverzoek sturen via @gursayayar.nl.

Joep

Joep is een echte familieman en is heel ondernemend. Hij neemt graag het initiatief om vrienden of familie bij elkaar te brengen door iets leuks te organiseren. Hij is erg muzikaal en speelt saxofoon, klarinet én piano. Via @joeproovers91 neemt hij je mee in zijn leven. Het profiel heeft echter wel een slotje, dus je zult 'm eerst een volgverzoek moeten sturen.

Joey

Toen Joey van zijn dorp naar de grote stad Rotterdam verhuisde, bloeide hij helemaal op. Naast het stadsleven houdt hij ook van de natuur, dat biedt hem rust. Zowel het leven in de stad, als de natuur zie je terug via @joey.angels.

Jordie

Bij de Utrechtse Jordie staan gezelligheid, zijn sociale leven en hechte vriendenkring op nummer één. Dit zie je dan ook, naast een hoop selfies, terug op Instagram via @jordienair.

Leroy

Zeg je social media, dan zeg je Leroy. Met ruim 34 duizend volgers timmert deze ambitieuze vrijgezel dan ook lekker aan de weg op Instagram. Je volgt 'm via @leroyjory.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LEROY JORY (@leroyjory)

Nick

Nick is van de Brabantse gezelligheid, hij is een echte sfeermaker en bijna altijd goedgehumeurd. Je volgt hem via @nickvdheijden1.

Rajeen

Rajeen is sociaal, vrolijk en extrovert, niet alleen qua persoonlijkheid maar ook qua stijl. Wil je 'm op Instagram volgen? Dan zul je eerst een volgverzoek moeten sturen naar @rajeenpinazo, want zijn account is privé.

Theo

Last but not least: Theo! Deze fit boy heeft een aanstekelijke lach, die hij graag laat zien op the gram. Helaas zal hij ook eerst je verzoek moeten accepteren, want ook zijn account heeft een slotje. Je vindt Theo via @degentheo.

Seizoen 3 van Prince Charming is vanaf 15 december te zien bij Videoland! 

Beeld: Jasper Suyk