Leuk babynieuws voor voetballer Stefan de Vrij

Zijn vrouw maakt in Qatar bekend in verwachting te zijn!

Lees ook

Stefan de Vrij vertoeft op dit moment in het warme Qatar. Niet om daar lekker vakantie te vieren, maar voor het huidige WK-voetbal natuurlijk. Zijn vriendin Donia is meegereisd om het aan te moedigen, en zij deelde deze week wel heel erg leuk nieuws op Instagram.

Vriendin

Stefan is een van de spelers die Nederland dit jaar mag vertegenwoordigen op het WK. Helaas heeft hij nog geen speelminuten gekregen, maar wellicht komt daar morgenmiddag in de wedstrijd tegen de Verenigde Staten verandering in. Zijn vriendin, Doina Turcanu, zal dan ongetwijfeld op de tribunes zitten om hem toe te juichen.

Stefan en Donia zijn al een tijdje samen. De twee leerden elkaar kennen toen Stefan in Italië speelde. Donia is model en komt oorspronkelijk uit Moldavië. Samen wonen ze nu in Milaan. Enne, binnenkort zal het stel in hun stulpje ruimte moeten gaan maken voor een derde persoon, want er is een baby on the way!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doina Turcanu (@doinaturcanu)

Kiekje

Donia plaatst namelijk een kiekje van haar groeiende baby belly. “All together forward“, schrijft ze in de caption bij de foto. De brunette wordt overspoeld met felicitaties van andere voetbalvrouwen. “La più bella 🥺”, schrijft Annekee Molenaar. Dat is Italiaans voor ‘het meest mooie’. Mikky Kiemeney en Kaylee Aké laten hartjes achter in de reacties. Lief!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook