Hebben! UGG’s komt met oorwarmers met ingebouwde bluetooth

Wil je hebben!

De afgelopen winter schoven we (met heel veel plezier) onze voeten weer in de oude vertrouwde UGG’s. Vooral de lage variant van dit heerlijke schoeisel maakte haar rentree. Heb jij al een paar in huis? Dan kun je deze nu perfect combineren met de fluffy oorwarmers van UGG.

Laarsjes

Nooit, maar dan ook echt nooit, hadden we gedacht dat die populaire stappers uit onze middelbareschooltijd een comeback zouden maken. Iedereen had ze vroeger in de kast staan: UGG’s – of in ieder geval lookalikes daarvan. De extreem comfy laarsjes maakten elke look compleet. Heel lang populair waren ze echter niet, na een jaar of twee verdwenen ze weer uit het straatbeeld. Tot nu, want de UGG’s zijn weer helemaal terug van weggeweest.

Oorwarmers

Maarre, de laarsjes houden natuurlijk alleen je voeten warm en in de winter wil je je hoofd natuurlijk ook lekker warm hebben. UGG heeft daarom iets geweldigs op de mark gebracht, namelijk oorwarmers! Enne, deze passen perfect bij je boots.

Naast dat de oorwarmers er cute uitzien en lekker warm zijn, hebben ze nog een hele handige functie. Er zit namelijk bluetooth ingebouwd. Deze zogeheten W Sheepskin Bluetooth Earmuff’s zijn razend populair aan het worden. Op TikTok proberen influencers de earmuffs massaal uit.

@only4lyssiei just had to have them 😭♬ original sound – ci

Je kunt ze in meerdere kleuren kopen en ze zijn draadloos en waterbestendig. Zo loop je de hele winter dus warm en cozy over straat en kun je ook nog eens naar al je favo nummers luisteren! Voor €109,95 heb jij de earmuffs in huis. Wij weten in ieder geval wat we op ons verlanglijstje zetten voor kerst!

Bron: Girlscene | Beeld: Brunopress, TikTok

Laatste nieuws