Met deze vijf items creëer je een prachtige make-uplook (voor de feestdagen)

Love it!

De feestdagen komen snel dichterbij en dat betekent dat we ons huis Christmas ready maken, we cadeaus shoppen voor onze geliefden en we nadenken over onze party look. Onze glitter outfit is al binnen, maar nu moeten we nog nadenken over onze make-up look. Collistar to the rescue! Het Italiaanse beautymerk heeft diverse prachtige make-upproducten die jou een heerlijke glam look geven en je huid ook nog eens verzorgen!

Glam look

Voor de feestdagen pakken we graag uit met onze make-up, maar we hebben liever niet dat onze huid daardoor uitdroogt. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Met deze parels van Collistar zie je eruit om door een ringetje te halen, terwijl je je huid en wimpers ook nog eens verzorgt. 

Stap 1: Breng Protective Drops 

Zoals we ’s ochtends altijd onze tandenpoetsen voor we de deur uitgaan, horen we ook iedere ochtend SPF aan te brengen op ons gezicht. Onbeschermde blootstelling aan zonlicht is namelijk een van de grootste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Het is dan ook belangrijk om je huid – ja, ook in de winter – elke dag te voorzien van een goede SPF. 

De Protective Drops SPF 50 Beschermen je huid tegen UVA, UVB, Infrarood, blauw licht (afkomstig van beeldschermen), verontreiniging en omgevingsstress. Daarnaast stimuleert de formule de aanmaak van vitamine D en zorgen de drops ook nog eens voor een stralende teint. De drops bevatten namelijk niacinamide en gehyperfermenteerd Italiaans rijstwater, voor een verhelderend effect.

Breng de drops aan op je gezicht, hals, decolleté en handen om je huid te hydrateren en te beschermen tegen uv- en ir-stralen. De Protective Drops vormen de laatste stap in je dagelijkse skincare routine. De textuur van de druppels zijn ook nog eens licht en vloeibaar en zijn gemakkelijk aan te brengen, waardoor je meteen een perfecte basislaag voor het aanbrengen van je make-up hebt. Ideaal!

€35,50

Stap 2: Tijd voor foundation

Na het aanbrengen van de Protective Drops is het tijd voor een fijne foundation. De Impeccabile Long Wear Foundation geeft je huid een natuurlijke, matte finish. De voedende foundation met SPF 15 beschermt tegen blauw licht, voelt aan als een tweede huid en bevat geen olie, siliconen, alcohol of derivaten van dierlijke oorsprong.

Breng de foundation met de vingers, make-upsponsje of penseel van het midden naar de buitenkant van je gezicht aan. Wil je een intensere dekking? Herhaal dit proces dan nog een keer.

Tip: wil jij een streeploze finish? Dep je gezicht na met een vochtige beautyspons. Easy does it!

Collistar
€39,50

Stap 3: Tijd voor glitter

Bij een feestlook hoort natuurlijk glitter! Met de Glitter Eyeliner van Collistar meet jij jezelf binnen no time een prachtige party look aan. Dankzij het ultradunne penseeltje is het namelijk easy peasy om de eyeliner als lijntje boven je oog aan te brengen.

Overigens is deze eyeliner ook nog eens een treat voor je oogleden. De formule bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke bestanddelen die de kwetsbare huid van de oogleden hydrateren en beschermen. De eyeliner is ook geschikt voor contactlensdragers.

Tip: wil je meer glitter op je gezicht? Dep de glitters op je oogleden als glinsterende oogschaduw of breng op je jukbeenderen aan voor een feestelijke highlighter.

€24

Stap 4: Breng mascara aan

De Impeccabile Mascara van Collistar is een echte alles-in-één-mascara en mag dan ook niet ontbreken in je beauty stash. De mascara blijft maar liefst tot twaalf uur zitten, klontert niet en geeft je wimpers volume, lengte, definitie en krul.

Bovendien is deze vegan mascara verrijkt met biologisch gecertificeerd kastanje-extract uit de Toscaans-Emiliaanse Apennijnen: een kostbaar, duurzaam Italiaans bestanddeel. Het kastanje-extract verzorgt je wimpers én omhult ze met een laagje dat de wimpers herstelt, hydrateert, beschermt én gezond houdt.

Breng de mascara van onder naar boven op je wimpers aan. Beweeg het borsteltje al zigzaggend van de wortels tot de punten aan voor meer volume. Na het aanbrengen zien je wimpers er niet alleen picobello uit, maar heb je ze ook nog eens goed verzorgd. Wat wil je nog meer?

€28,50

Stap 5: Breng lippenstift aan

Last but not least in onze beautyroutine is het aanbrengen van de Puro Lipstick. Deze verzorgende lipstick is verkrijgbaar in 21 kleuren, in zes verschillende kleurfamilies: nude, roze, oranje, koraal, rood en mauve. Bovendien hydrateert de lipstick je lippen en is één laagje al genoeg voor een dekkende kleur op je lippen. De lipstick bevat geen siliconen of ingrediënten van dierlijke afkomst, en is ook nog eens navulbaar. Oftewel: de Puro Lipstick geeft je lippen om te zoenen.

Collistar
Puro Lipstick €25, Puro navulling: €19

Klaar voor de feestdagen

Met de bovengenoemde essentials ben jij helemaal klaar voor de feestdagen. Shop deze beauty essentials voor een feestelijke make-uplook dan ook bij een van de Collistar-verkooppunten bij jou in de buurt.

De Collistar items geven je niet alleen een look to die for, maar voorzien je huid ook nog eens van een fijne verzorging. Daar worden we blij van. Fijne feestdagen!

Beeld: iStock

 

Laatste nieuws