Monica Geuze herenigd met dochtertje na opnames De Bachelorette

Te lief!

Lees ook

De opnames van De Bachelorette met Sylvia Geersen zijn afgerond! De afgelopen weken is het model in Zuid-Afrika opzoek gegaan naar de liefde en niemand minder dan presentatrice Monica Geuze stond haar bij in deze zoektocht. Inmiddels zijn de ladies weer in Nederland, zo laten ze weten op Instagram.

Herenigd

Voor de opnames is Monica Geuze natuurlijk een aantal weken van huis geweest, waardoor ze haar vriend Robbert en dochtertje Zara-Lizzy onwijs moest missen. In een van haar vlogs gaf de beauty al aan dat ze last had van heimwee en vooral haar kleine meid erg miste. Gelukkig zijn moeder en dochter nu weer herenigd, want Monica is weer geland op Nederlandse bodem. Op haar Instagram Stories deelt ze een te lieve foto waarop ze de 4-jarige Zara-Lizzy knuffelt op het vliegveld.

Bachelorette
Bron: Instagram @monicageuze

Releasedatum

De opnames van De Bachelorette vonden dit jaar plaats in een prachtig decor, namelijk dat van Zuid-Afrika. Wij zijn enorm benieuwd of Sylvia daar de man van haar dromen heeft leren kennen. Helaas moeten we nog wel even wachten voordat het nieuwe seizoen van start gaat. Videoland maakte eerder al bekend dat dit in februari zal zijn.

Confronterende situatie

Hoewel Syliva ongetwijfeld een prachtig avontuur achter de rug heeft, verliepen de opnames niet altijd even soepel. Zo viel de stroom al eens uit, waardoor de opnames niet door konden gaan. Ook kwam Monica voor een ‘bizar confronterende situatie’ te staan. “Waarbij we een gezin (ouders, 2 zonen en oma) vlakbij het hotel troffen die letterlijk in de bosjes leven zonder onderdak, eten, kleding, niks…”, vertelde de presentatrice. “Vader is ooit uitgezuinigd op werk en zo kwam het gezin op straat terecht”, legt ze uit. “Hun zonen hebben gaten in hun (natte) kleding en de nachten hier zijn ontzettend koud…” Heftig!

Bron: Instagram @monicageuze en @sylivageersen | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook