Zien! Deze serie is een mix tussen Pretty Little Liars en Fifty Shades of Grey

Wil je toevoegen aan je kijklijst!

Heb je al je favoriete series inmiddels al uitgekeken en ben je op zoek naar nieuw kijkvoerWe’ve got you. Sinds kort staat de serie Tell Me Lies namelijk op Disney+ en deze show schijnt dé perfecte mix te zijn tussen Pretty Little Liars en Fifty Shades of Grey.

Het verhaal

Fans van de steamy film Fifty Shades of Grey en de serie Pretty Little Liars kunnen hun hart ophalen, want de serie Tell Me Lies is de perfecte mix tussen deze twee al bestaande klassiekers. Waar de serie over gaat? Over Lucy en Steven die als een blok voor elkaar vallen, maar al snel in een toxische relatie belandden.

Disney+ omschrijft het als volgt: “Tell Me Lies is een verhaal over een turbulente relatie die zich gedurende acht jaar ontwikkelt. Wanneer Lucy Albright en Steven DeMarco elkaar op de universiteit ontmoeten, hebben ze de leeftijd bereikt waarop alledaagse keuzes kunnen leiden tot definitieve gevolgen. Ze raken al snel verstrikt in een verslavende relatie die niet alleen hun leven, maar dat van iedereen om hen heen voorgoed zal veranderen.” Wow, klinkt spannend toch?

Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

De serie is toevallig ook gebaseerd op het gelijknamige bestelling boek Tell Me Lies van Carola Lovering. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen van allemaal ongeveer 50 minuten. Genoeg om even mee zoet te zijn dus!

Bron: Beautify | Beeld: Disney+, YouTube

Laatste nieuws