Wauw: droombruiloft Maxime en Leroy te zien in Chateau Meiland

Gisteravond konden we finally meegenieten van de grote dag!

Gisteravond was het tijd voor de seizoensfinale van het zevende seizoen Chateau Meiland. Enne, de Meilandjes hebben het seizoen afgesloten with a bang! De droombruiloft van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer stond namelijk centraal. Maar liefst 1,19 miljoen mensen konden meegenieten van deze prachtige (en soms stressvolle) dag.

Bruiloft

In de allerlaatste aflevering van Chateau Meiland zagen we hoe Maxime en Leroy elkaar het jawoord gaven. De bruiloft vond eerder dit jaar al plaats in een prachtig kasteel in het mooie Oud-Poelgeest, op een warme zomerdag. “Onze grote dag is te zien vanavond op SBS6!”, schreef Maxime gisteren op Instagram. “Hopelijk genieten jullie net zo als wij van de bruiloft 💕.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

De comments onder de post stromen vol met complimenten en positive vibes. Zo reageert een volger: “Prachtig sprookjeshuwelijk. Precies zoals het hoort! Je trouwt als het goed is maar 1 keer, doe het dan ook goed.” Anderen reageren met: “Jullie zagen er prachtig uit Maxime en Leroy! Heb genoten van de aflevering!”, “Jullie zagen er allemaal prachtig uit” en “Meiddddd wat was je mooi!” En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Dochters

De jongste dochter van het stel, Vivé, werd door Erica naar het altaar begeleid. Aan Claire – de dochter van Maxime uit een eerdere relatie – de taak om de ringen te overhandigen aan haar moeder en (bonus)vader. Te lief! Eerder kregen we al een voorproefje van de grote dag, door middel van een aantal prachtige plaatjes die Maxime deelde met haar volgers op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Nieuw seizoen

Hoewel de seizoensafsluiter zorgde voor meer dan een miljoen kijkers, was dat aan het begin van het zevende seizoen wel anders. Slechts 887.000 mensen keken naar de allereerste aflevering van dat seizoen, wat voor Chateau Meiland erg laag is. Toch hoeven trouwe fans van het programma niet te vrezen, want een achtste seizoen van Chateau Meiland is al aangekondigd!

Bron: Instagram @maximemeiland, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws