EOTBDD’s Lynn over liefdesleven

'Ik sta wel open voor een nieuwe liefde, maar ben niet op zoek.'

Lees ook

Lynn deed mee aan Ex on the Beach: Double Dutch, waar ze voor het nodige drama zorgde. Inmiddels is het een stuk rustiger in haar leven en focust ze zich op haar carrière als personal trainer. In Grazia’s Winterboek blikt ze terug op haar avontuur en vertelt ze meer over haar liefdesleven.

Contact andere deelnemers

In Grazia’s Winterboek vertelt Lynn dat ze dankbaar is dat ze de kans kreeg om mee te doen aan Ex on the Beach. Een van de mooiste dingen die ze aan het programma overhield? Dat zijn toch wel de vriendschappen die ze heeft opgebouwd. “Ik spreek Joyce elke dag, dat vind ik heel leuk. We zijn echt maatjes geworden”, vertelt de blondine enthousiast. “Verder heb ik contact met Taier, Luca en Stevie. Anne en Giovanna spreek ik af en toe ook. Die vriendschappen zijn een van de mooiste dingen die ik aan mijn deelname overhield.”

Liefdesleven

Ook vertelt Lynn in Grazia’s Winterboek meer over haar liefdesleven. Zo gaat ze momenteel als single door het leven, maar staat ze zeker open voor een nieuwe liefde. “Ik ben op dit moment met niemand aan het daten. Ik krijg weleens DM’s van mannen, maar dat vind ik eigenlijk niks”, geeft Lynn toe. “Ik sta wel open voor een nieuwe liefde, maar ben niet op zoek. Ik red me financieel en emotioneel goed alleen.”

Maarre, op wat voor mannen valt Lynn eigenlijk? “Ik wil dat iemand een aanvulling op mijn leven is, en geen last. Iemand moet zich ook alleen kunnen redden. Ik val op types die ambitieus zijn, humor hebben en van sporten houden. Aan luie mensen heb ik een hekel.” Duidelijk!

Het volledige interview met Lynn lezen? Grazia’s Winterboek ligt vanaf nu in de winkel. Hierin blikken ook Amandine (Love Island), Anita (Married at First Sight), Martijn en Fenna (B&B Vol Liefde) en Maris (Temptation Island) terug op hun liefdesavonturen.

Beeld: Privébeeld Lynn

Laatste nieuws

Zie ook