Soundos El Ahmadi maakt babynaam zoontje bekend

Wat een mooie naam!

Lees ook

Soundos El Ahmadi is helemaal in de wolken van haar pasgeboren zoontje. De comedienne beviel begin deze maand van haar tweede spruit en heeft nu eindelijk de naam bekendgemaakt.

Bevallen

Soundos plaatste begin november een video op Instagram waarin ze trots op straat liep met de kinderwagen en haar kleine man in haar armen. “Stiekem al een week moeder van een zoon 💙💙💙👶🏻👶🏻👶🏻”, schreef de actrice in de caption. Hoe het jongetje heet, liet Soundos nog even achterwege. Tot nu, want in een post heeft ze eindelijk verklapt hoe hij heet. En wauw, wat een mooie naam!

Naam

“Jullie waren zo benieuwd naar de naam van mijn zoon! Ongelofelijk”, schrijft ze bij het filmpje. “Kreeg zelfs berichten waarin velen van jullie duidelijkheid eisten: ‘Vertel ons nu hoe hij heet!’ Gelukkig doe ik lekker alles op mijn tempo. Ik heb geen haast.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)

Sami

De kleine spruit heeft de naam Sami gekregen. “Welkom in ons gezin lieve Sami. Deze naam past perfect bij onze prachtige kleine jongen. Sami (spreek uit als: Semmie) betekent de verhevene, want ik verwacht veel van mijn kids.” Wauw! Sami is het tweede kindje voor Soundos en haar partner Daniël. Ze hebben ook al een dochtertje, de 7-jarige Aaliyah.

Volgers van Soundos vinden de naam in ieder geval prachtig. Zo laten onder anderen Sophie Ousri, Jessie Maya en Loiza Lamers hartjes achter onder de video. Lief!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook