Wauw! Hoogzwangere Florine Hofstee showt babybuik

De Echte Gooische Moeder is over een paar dagen uitgerekend.

Lees ook

Echte Gooische Moeder Florine Hofstee is in verwachting van haar tweede kindje. Enne, het kan niet heel lang meer duren voordat de kleine ter wereld komt. Op Instagram deelt de hoogzwangere Florine nog snel een kiekje van haar babybump.

Grote broer

Florine en haar man, Jeroen Stoop, hebben al een zoontje genaamd Beer. Hij is net twee jaar oud geworden en wordt binnenkort dus grote broer. In juni kondigde Florine de zwangerschap aan. “Beer wordt grote broer. Ohhh wij zijn zo blij! We krijgen er nog een kindje bij. Totááál niet verwacht maar zó ontzettend welkom!” schreef ze er destijds bij.

Verjaardagscadeautje

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is Florine bijna uitgerekend. De hoogzwanger mommy to be deelde daarom gisteren nog een foto van haar babybuik. “Nog 5 nachtjes tot de uitgerekende datum… SPANNEND 🎉”, schreef ze in de caption. “Zal hij mijn verjaardagscadeautje worden🥰?” Fun fact: de Echte Gooische Moeder is namelijk uitgerekend op haar eigen verjaardag, 1 december. Of de kleine ook daadwerkelijk op die dag geboren wordt, is dus nog even afwachten. Voor nu kunnen we alleen maar stellen dat Florine prachtig zwanger is en er nog stralend uitziet!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Florine Hofstee (@florinecmh)

It’s a…

Vlak nadat ze bekend maakte dat ze in verwachting is, maakte Florine ook het geslacht van de baby bekend. Op Instagram deelde ze een mirror selfie in een stunning roze badpak met ruffles. Maarre, laat je niet afleiden door de kleur van het badpak, want de blondine is in verwachting van een jongetje! “Proud boys mom”, schreef Florine bij het kiekje. “Beer krijgt een broertje!!!” En nu is het aftellen… Wij wensen Florine veel succes met de laatste loodjes!

Bron: Instagram @florinecmh | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook