Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu tussen Temptations Maris en Ivo

Aha!

Maris ging samen met Ivo de relatietest aan in Temptation Island: Love or Leave. Hoewel hun deelname niet vlekkeloos verliep, zijn ze nog steeds samen. In Grazia's Winterboek blikt Maris terug op haar deelname aan het programma en vertelt ze meer over haar toekomstplannen met Ivo.

Na Temptation Island

Het is alweer een tijdje geleden dat de allerlaatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave op Videoland verscheen. In deze aflevering zagen we dat het weer helemaal goed ging tussen Ivo en Maris. Toch had het wel even tijd nog voor de twee weer een happy couple vormden. "Na Temptation hebben we het vaak gehad over wat er is gebeurd. Mijn vertrouwen in Ivo was beschadigd. Dat krijg je niet zomaar terug door één goed gesprek te voeren, het heeft tijd nodig", vertelt Maris.

"Op het moment dat Temptation net werd uitgezonden, werkten we nog aan onze relatie. Niemand mocht weten dat we nog samen waren, waardoor we niet zomaar wat leuks konden doen. Dat was niet onze beste tijd. Maar uiteindelijk zijn we erdoorheen gekomen." De relatie van Ivo en Maris is nu dan ook heel goed. "Ivo en ik hebben alle drempels overwonnen en zijn nu helemaal gelukkig samen."

Toekomstplannen

Hoewel Ivo eerder nog graag in het moment wilde leven, beginnen de twee nu toch samen mooie toekomstplannen te maken. "Over de verre toekomst hebben we het nog niet heel veel gehad. Wel lijkt het ons enorm leuk om in het buitenland te wonen. We gaan eind van het jaar twee maanden naar Zuidoost-Azië om te testen of we het leuk zouden vinden om daar voor een langere tijd te wonen."

"Verder zien wel wat de toekomst ons brengt. We hebben het fijn samen, maar we hebben nog geen trouw- of babyplannen. Eerst maar eens Zuid- oost-Azië overleven, haha.”

Het volledige interview met Maris lezen? Grazia’s Winterboek ligt vanaf dinsdag 29 november in de winkel. Hierin blikken ook Amandine (Love Island), Anita (Married at First Sight), Lynn (Ex on the Beach: Double Dutch) en Martijn en Fenna (B&B Vol Liefde) terug op hun liefdesavonturen.

Beeld: privébeeld Maris