Heftig! Harrie Snijders heeft auto-ongeluk gehad

'De auto achter me klapte volle vaart op me'

Lees ook

Geen goed begin van het weekend voor Harrie Snijders. Hoewel hij eigenlijk een show gepland had staan, deelt hij op Instagram een foto vanuit het ziekenhuis. What happened?

Auto-ongeluk

“Gisteravond heb ik een auto-ongeluk gehad op de snelweg”, schreef de ‘Hengst’ zaterdagmiddag in zijn Insta Stories. “Er was filevorming, de auto achter mij zag het niet en klapte volle vaart op me terwijl ik stilstond.” Heftig! Gelukkig kwam Harrie vooral met de schrik vrij. “Met mij gaat het verder goed, alleen last van mijn nek.”

Show geannuleerd

Hoewel Harrie in het weekend graag achter de draaitafel staat, zat dat er vrijdagavond na het ongeluk niet meer in. “Hierdoor heeft het team ook besloten gisteren de show te cancelen”, laat Harrie weten. “Vanavond zal ik het wel gaan proberen in België.” In een latere Instagram Story zien we dat de muzikant inderdaad weer klaarstaat met zijn microfoon om het podium van de pier van Blankenberge te veroveren, dus het lijkt erop dat Harry inderdaad weer helemaal op de been is.

Waarschuwing

Ook wil de realityster na deze ervaring zijn ruim half miljoen followers nog een belangrijke waarschuwing meegeven. “Kijk allemaal aub uit op de weg en zit niet op je telefoon! Een ongeluk zit in een klein hoekje…”

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook