Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de knappe vriendin van Steven Berghuis

Wat een prachtig gezin!

Netherlands - Latvia. World Cup 2022 Qualifying.

Het WK-voetbal is begonnen en dat betekent dat we onze oranje kledij weer uit de kast hebben getrokken om het Nederlands elftal aan te moedigen. Een van de sterspelers is Steven Berghuis, die een belangrijke rol op het middenveld vervult.

Relatie

Steven Berghuis speelt al een tijdje in het Nederlands Elftal. Logisch, want in de Eredivisie is hij al jaren een van de beste spelers. De voetballer maakte in 2021 de veelbesproken overstap van Feyenoord naar Ajax, waar hij nog tot 2025 onder contract staat. De middenvelder heeft het goed voor elkaar dus qua carrière, maar ook op privégebied gaat het enorm goed voor Steven. Zo is hij al een tijdje samen met Nadine Bamberger, met wie hij in 2019 ook een dochtertje kreeg, genaamd Joy.

Dat Steven trots is op zijn gezin, blijkt wel uit deze foto die hij op zijn Instagram deelde. "My family ❤️👨‍👩‍👧", schreef hij bij het kiekje. Ahw!

Nadine

En hoewel Steven wekelijks op de buis te bewonderen is, is er over Nadine niet heel veel bekend. Zelf heeft ze op Instagram een privé-account. Wel weten we dat Nadine net zoals haar vriend behoorlijk sportief is. In 2016 liep ze bijvoorbeeld nog de marathon door New York, waar ze geld inzamelde voor een goed doel in Israel.

Ook zou haar vader Lesley Bramberger zijn, de eigenaar van het grote bedrijf de Kroonenberg Groep en tevens ook de geldschieter van Almere City. Aha!

Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • 2021, March 26. Johan Cruijff ArenA, Amsterdam, the Netherlands. Netherlands vs Latvia in the 2022 World Cup qualifying campaign in Group G. Fotograaf: BrunoPress/Heukers Media.