Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s voor komende week

Je hoeft je niet te vervelen!

Lees ook

Heb jij dit weekend nog geen plannen, maar wel zin om wat leuks te doen? No worries. Wij tippen een paar leuke to do’s. Komen ze:

High Tea in het Mistletoe Café

Binnenkort zijn Patisserie de Bijenkorf in de Warmoesstraat in Amsterdam en restaurant The Kitchen in Den Haag omgetoverd tot Mistletoe Café. Zo kun je in kerstsferen genieten van luxe delicatessen als een champagneontbijt, bubbels met fruit du mer van Fish Rales of roze koffie met champagnegebak!

Waar: De Bijenkorf (Amsterdam) en The Kitchen (Den Haag)
Wanneer: 30 november tot 9 januari

Bezoek de Snow Globe

Charlotte Tilbury komt met iets heel leuks, namelijk: Charlotte’s Magic Gifting Universe. Zo kun je in diverse Bijenkorf-winkels in Nederland in een Snow Globe stappen om diverse prijzen te winnen. Wat je zoal kunt winnen? Mooie beautypakketten en giftcards. Ook kun je tijdens Charlotte’s Magic Gifting Universe mini masterclasses van 45 minuten volgen. Voor een masterclass betaal je slechts €35 en dit bedrag is na afloop ook nog eens te besteden als shoptegoed.

Waar en wanneer:

  • De Bijenkorf Rotterdam: 21 – 4 december
  • De Bijenkorf Den Haag: 5 – 18 december
Beeld: ©Michelle Piergoelam

Ga naar het Amsterdamse Winterterras

Kus de rosé tijdelijk vaarwel en nip aan een heerlijke glühwein, en kom in de kerstsferen op het Amsterdamse Winterterras. Naast heerlijke versnaperingen kun je hier ook genieten van livemuziek, bordspellen, silent disco’s en nog veel meer.

Waar: Gashouder (Klönneplein 1, Amsterdam)
Wanneer: 3 november tot en met 4 december

Wijnen, wijnen, wijnen

Lekker wandelen door de stad en tussendoor genieten van een paar heerlijke wijntjes. Dat klinkt ons als muziek in de oren. Tijdens de WijnSpijs Wandeling trek je samen met vrienden, familie of collega’s door een stad in Nederland. Samen stop je regelmatig bij de leukste restaurants om daar te genieten van een wijntje en een hapje. Dit weekend vinden WijnSpijs Wandelingen plaats in Delft en Heerenveen. De weekenden daarop zijn Nijmegen, Haarlem, Oosterhout, Breda, Amsterdam, Zwolle, Maastricht en nog vele andere steden aan de beurt. Hier lees je meer over de culinaire wandelingen.

Waar: verschillende steden in Nederland
Wanneer: diverse weekenden

Laatste nieuws

Zie ook