Wie is de Mol? deelt mysterieus bericht over kandidaten

Wij worden hier wel héél nieuwsgierig van.

De makers van Wie is de Mol? houden ons al maanden in spanning over het nieuwe seizoen. Inmiddels weten we wanneer we weer voor de buis kunnen zitten met een molboekje in onze handen, maar wie de kandidaten zijn is nog steeds een groot raadsel.

Nieuw seizoen

Nu het einde van het jaar in zicht is, staan WIDM-fans alweer in de startblokken. De eerste aflevering is namelijk meestal begin januari te zien. De speculaties over de exacte datum zijn echter verleden tijd, want AVROTROS heeft twee weken geleden de officiële startdatum onthuld. Omcirkel 7 januari 2023 maar in je agenda, want dan kan de zoektocht naar De Mol weer beginnen.

Mysterieus bericht

Nog maar een paar weken te gaan tot het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? begint. Toch ontbreekt er nog steeds een belangrijk detail: wie zijn de kandidaten? Op de website van WIDM staat nu echter een mysterieus bericht. “Dit seizoen bepalen jullie of de kandidaten worden bekendgemaakt”, valt er te lezen. That’s it. Wat hiervan de bedoeling is, is dus nog onduidelijk. Wat we wel zeker weten, is dat de makers de kijkers meer willen betrekken bij het populaire spelprogramma.

Veel vraagtekens

Hoewel de startdatum nu bekend is, blijven Molloten nog met veel vraagtekens achter. Het is namelijk nog steeds een grote verrassing in welk land het populaire programma dit jaar is opgenomen. Daarnaast zijn we natuurlijk ook erg benieuwd welke BN’ers er meedoen. Een paar weken geleden kwam er al een foto van de kandidaten naar buiten. Echter, heel veel wijzer werden we daar nog niet van. Het gaat namelijk om een foto waarop alleen een rij zwarte silhouetten te zien zijn. Het Instagram-account @widmhints2023 denkt echter wel te weten wie er op de foto staan. Zij denken Jeroen Gortworst, Valerio Zeno, Rian Gerritsen, Jo van Egmond, Gregory Sedoc, Ortál Vriend, Jacob Derwig, Soy Kroon en Nance Coolen te herkennen. Of dat ook echt zo is? Time will tell! 

Het 23e seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 7 januari 2023 elke week om 20.30 uur te zien bij NPO 1.

Bron: RTL Nieuws, Grazia archief | Beeld: WIDM

Laatste nieuws