Oh my: keert deze EOTB-ster terug in het nieuwe seizoen?

Zou het?

Lees ook

Vorig seizoen werd menig kijker verrast door de onverwachtse entree van Harrie Snijders in Ex on the Beach: Double Dutch. Enne, als we de geruchten moeten geloven komt er in het nieuwe seizoen ook weer een oude bekende voorbij.

Chainboy

Er is nog niks bekend over het nieuwe seizoen van Ex on the Beach, maar juicechannels speculeren al volop over nieuwe kandidaten. Volgens Juice Channel gaan de opnames voor het nieuwe seizoen volgende maand van start in Gran Canaria en is er al het een en ander over bekend. Zo zou namelijk niemand minder dan Elias Giannoccaro meedoen, beter bekend als de jongen met de ketting.

All Stars

Elias deed een tijdje terug mee aan het All Stars-seizoen en op het eiland wist hij heel wat meisjes te versieren en deelde hij geregeld zijn befaamde ketting uit (if you know, you know). Wij kunnen ons niet voorstellen dat je Elias uit EOTBDD snel zult vergeten, maar even een snelle recap. Deze ‘Chainboy’, zoals hij zichzelf op Instagram noemt, deelde een ketting uit aan de vrouw die op dat moment ‘in zijn bezit’ was. Aangezien Elias de villa nogal rondging so to speak, ging die ketting behoorlijk van nek tot nek.

elias

Of Elias en zijn befaamde ketting echt in het nieuwe seizoen te zien gaan zijn, moet nog blijken. Volgens Juice Channel zullen de afleveringen volgend jaar rond maart en april worden uitgezonden. Spannend!

Bron: Love & Reality | Beeld: EOTBDD, MTV

Laatste nieuws

Zie ook