Sylvia Geersen emotioneel in Special Forces VIPS: ‘Ik heb veel miskramen gehad’

'Ik praat er nooit over.'

In de laatste aflevering van Special Forces VIPS liepen de emoties hoop op. Niet alleen omdat de kandidaten weer voor zware beproevingen stonden, maar ook omdat de deelnemers iets persoonlijks aan elkaar vertelden. Sylvia Geersen vertelde daarbij een enorm verdrietig verhaal.

Miskramen

Sylvia’s leven mag dan binnenkort misschien alleen maar over rozen gaan – omdat ze de nieuwe Bachelorette is – maar dat is zeker niet altijd zo geweest. Ze vertelt namelijk openhartig dat ze behoorlijk wat heeft meegemaakt de afgelopen jaren. “Er is heel erg veel gebeurd, de afgelopen drie jaar”, vertelt ze in tranen aan de andere kandidaten in Special Forces VIPS. “Ik heb veel miskramen gekregen. Ook een tweeling”, vervolgt ze. “Ik praat er nooit over.”

Bijna niemand weet van deze treurige gebeurtenissen, alleen haar familie. “Voor mij, dit programma, is ook dat ik mezelf heel erg blootgeef. Want iedereen gaat het nu weten en dat wist niemand, alleen mijn familie.”

Relatie

Daarnaast vertelt Sylvia ook nog het een en ander over haar ex. Zo gooide hij haar een keer glas in het gezicht en werd ze vaak uitgescholden. “Hij schold me ook altijd heel erg uit”, zegt ze. “Daar kan je echt mensen kapot mee maken, hoe je tegen mensen praat.”

Tot slot benoemt ze nog dat ze het lastig vindt dat zoveel mensen een mening over haar hebben. “Ik vind het ook lastig dat mensen mij onderschatten en denken dat ik dom ben. En ik lach alles altijd een beetje weg. Dat is een beetje een masker dat ik voor mezelf heb opgezet.” Pff… Heftig! Gelukkig geeft een van de andere kandidaten Sylvia daarna een knuffel.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Special Forces VIPS

Laatste nieuws