Zien: zo zag Paris Hilton er als tienermeisje uit

Wauw!

Dat Paris Hilton vroeger al enorm knap was, blijkt maar al te goed uit de jeugdfoto’s die de actrice wel eens op haar Instagram heeft gedeeld. Benieuwd hoe de realityster er als tienermeisje uit zag? Kijk mee.

Vijftien jaar

De inmiddels 41-jarige actrice deelde op haar Instagram foto’s van zo’n vijfentwintig jaar geleden. Paris was destijds vijftien jaar. “Toen ik vijftien was ontdekte ik de wonderen van een push-up bh en eyeliner”, schrijft Paris bij een van de foto’s. Enne, we moeten toegeven: ze is niet veel veranderd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Bubblegum princess

Op de andere foto poseert ze met een kauwgombal in haar mond. “Bubblegum Princess“, schrijft ze daarbij. De blondine wordt na het plaatsen van de foto’s overspoeld met positieve reacties. “Wauw!” en “je ziet er fantastisch uit”, klinkt het onder de foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

Getrouwd

Kleine meisjes worden groot, want Paris trouwde vorig jaar met haar grote liefde Carter Reum. Vorige week postte Paris een reeks foto’s van haar bruiloft. Het was een jaar geleden dat ze in het huwelijksbootje stapte met haar man Carter. “Terugkijken naar mijn favoriete wedding memories💘 Carter, ik word elke dag meer verliefd op jou. 🥰 Proost op onze #OneYearAnniversary 👰🏼‍♀️💍💫”, schreef ze erbij.

Paris is inmiddels 41 jaar oud en krijgt vaak de vraag of ze een gezin wil stichten met Carter. Via haar Instagram Stories heeft ze die vraag nu uitgebreid beantwoord, om speculaties voor te zijn. “We hadden altijd al het idee dat we in 2023 een gezinnetje wilden stichten. IVF is altijd een reis voor iedereen, maar wij hebben het geluk dat we veel gezonde embryo’s klaar hebben liggen. Zoals iedereen wel weet heb ik een behoorlijk druk werk- en reisschema, maar ik word nergens enthousiaster van dan van het idee dat ik in 2023 moeder word!” Exciting!

Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws