Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Married at First Sight begint

Aftellen maar!

Zit jij ook met smart te wachten op een nieuw seizoen van Married at First Sight? Dan hebben we goed nieuws, want RTL heeft vandaag de realeasedatum van het nieuwste seizoen bekendgemaakt. Enne, we hoeven niet lang meer te wachten!

MAFS

In Married at First Sight worden twee mensen door de wetenschap aan elkaar gematcht. De koppels kennen elkaar van tevoren niet en de kennismaking is op een wel heel bijzonder locatie, namelijk voor het altaar. Na een korte kennismaking geven ze elkaar meteen het ja-woord en dan begint het pas echt. Zijn ze voor elkaar gemaakt, of is het toch geen match made in heaven? Het programma is de laatste jaren uitgeroeid tot een enorm kijkcijferkanon, en dat snappen wij helemaal!

Koppels

Het programma is niet alleen succesvol qua kijkcijfers, er zijn ook daadwerkelijk stellen die de ware vinden in MAFS. Zo zijn Rowan en Astleigh en Sonny en Dylan uit het afgelopen seizoen nog steeds happy together. En nu staat er weer een gloednieuw seizoen op het punt van beginnen! Omcirkel 3 januari 2023 maar vast in je agenda, want dan is het zover. Married at First Sight is wekelijks te zien bij RTL 4 en op Videoland. We can’t wait! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Nog meer nieuws

MAFS is niet het enige programma dat in januari terugkeert bij RTL. In januari zijn er nog veel meer programma’s die bij de zender van start gaan. Zo is Eva Jinek vanaf 2 januari terug met haar talkshow Jinek en Chantal Janzen bouwt elke week een slaapfeestje in Chantals Pyjama Party vanaf 3 januari. En last but not least, gaat het nieuwe seizoen van Big Brother op 9 januari van start. Klinkt goed!

Bron: Instagram @rtl.nl, Love Reality | Beeld: MAFS

Laatste nieuws