Florine Hofstee hint op nieuw seizoen Echte Gooische Moeders

Oeeh!

We hebben de eerste twee seizoenen van Echte Gooische Moeder in een ruk uitgekeken. Een derde seizoen zou dan ook ontzettend leuk zijn. Enne, wellicht gaat die er ook komen! Echte Gooische Moeder Florine Hofstee hint op Instagram namelijk op een nieuw seizoen.

Echte Gooische Moeders

Het is alweer even geleden sinds het laatste seizoen van Echte Gooische Moeders op Videoland verscheen. In de serie volgen we de avonturen van Florine Hofstee, Pauline Wingelaar, Bo Wilkes en Leslie Keijzer. We zien de mooie kant van hun leven met een knappe en succesvolle man, leuke kindjes en een prachtig huis, maar ook de tegenslagen waarmee ze te maken krijgen. In de tussentijd hebben we nog kunnen genieten van een Moederdag-special in Disneyland Parijs én van La Dolce Vita, waarin de moeders een girls trip maken door Italië. Kunnen we nu weer een regulier seizoen verwachten?

Nieuw seizoen

“Ik ben wel weer toe aan een nieuw seizoen, wat jullie🤩💗?” schrijft Florine vandaag op Instagram. Daarbij deelt ze een foto samen met Pauline, Bo en Leslie in het Italiaanse Toscane. Hint ze hiermee op een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders? We hope so! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Florine Hofstee (@florinecmh)

Reacties

Wij zijn niet de enige die een nieuw seizoen wel zien zitten, zo blijkt uit de comments onder de post. “JA! 1 Seizoen maar graag. Die 80 jaar loopt 😬”, oppert een enthousiaste volger. “Zo echt wel, kom maar op. Het is bij ons thuis een echte moeder dochter ding kijken samen ernaar”, laat een ander weten. “Jaaaaaa gezellig en leuk ❤️”, “Zeker weten 🔥🔥” en “Yes please 😍”, klinkt het verder. Lijkt ons duidelijk!

Bron: Instagram @forinecmh | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws