Zien: Noah Centineo schittert binnenkort in nieuwe Netflix Original

Dit wil je zien!

Noah Centineo kennen we natuurlijk van romantische films zoals To All The Boys I’ve Loved Before, The Perfect Date en Swiped. Echter, de knappe acteur heeft ook een voorliefde voor actiefilms ontwikkeld en schittert volgende maand in een heuse Netflix Original-actieserie.

Nieuwe serie

Noah heeft vanwege zijn knappe looks heel wat dames laten wegzwijmelen bij de vele films waarin hij speelt. Overigens draait het in de nieuwe Netflix-serie met de acteur niet alleen maar om zijn looks, maar ook om zijn skills. Volgende maand verschijnt de spannende serie The Recruit op Netflix, waarin Noah een hoofdrol speelt.

Waar gaat het over?

Noah heeft films dus verruilt voor een serie, en niet zomaar eentje. The Recruit is een heuse spionageserie, waarin Noah aka Owen Hendrickx aan de slag gaat bij de CIA. Al snel komt hij terecht in een levensgevaarlijk machtsspel waarin hij zichzelf uit moet zien te redden. “Een advocaat die net begint bij de CIA raakt verstrikt in gevaarlijke internationale machtspolitiek wanneer een voormalige bron dreigt de aard van haar langdurige relatie met het agentschap bloot te leggen tenzij ze haar vrijpleiten van een ernstig misdrijf”, zo luidt de beschrijving op Netflix. Klinkt spannend, toch? Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

We hoeven gelukkig niet meer heel lang te wachten voordat we The Recruit kunnen bingen. Het eerste seizoen van de spannende serie heeft acht afleveringen en is vanaf 16 december te zien op Netflix. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Netflix Nederland | Beeld: Brunopress, YouTube

Laatste nieuws