Party preparations: welk ondergoed kun je het beste onder je feestoutfit dragen?

Goed om te weten!

Christmas is coming! En dus bereiden we ons voor op the most wonderful time of the year. We versieren onze woonkamer met de nodige kerstversiering, we plannen kerstdiners in en we stellen mooie outfits samen. Staat die satijnen wikkeljurk je prachtig, maar zie je de lijnen van je ondergoed? Of valt die strakke jurk net niet mooi? No worries. Met het juiste ondergoed zijn je kledingstruggles binnen no time opgelost. 

Goed voelen

Als je veel aandacht hebt besteed aan het samenstellen van een mooie party outfit, wil je natuurlijk dat je kleding goed tot z’n recht komt. Allereerst is het vooral belangrijk dat je je goed voelt in je kleding, maar ook in je ondergoed. Wat voor ondergoed je ook draagt, ondergoed zou altijd comfortabel moeten zitten. Maar dat is waar de schoen nog weleens wringt. Wist je namelijk dat veel vrouwen ondergoed dragen in de verkeerde maat? Hartstikke jammer. Want als je ondergoed in de verkeerde maat koopt, zit het soms niet alleen te ruim of te strak, maar komt je figuur in bepaalde kleding ook niet altijd het beste uit de verf. 

Maar hoe weet je nou of je de juiste maat ondergoed draagt? Kruidvat to the rescue. De drogist heeft diverse ondergoedlijnen die geschikt zijn voor elk figuur. Bovendien staat op elke verpakking van Kruidvat-ondergoed een handige maattabel, zodat je precies weet welke maat en model het best bij jouw billen en figuur past. Easy does it!

Mooi ondergoed 

Ondergoed dat lekker zit? Check. Ondergoed met een goede kwaliteit en pasvorm? Check. Ondergoed dat betaalbaar is? Check! Het ondergoed van Kruidvat is van goede kwaliteit, en dankzij het elastiek en de stof zit het ondergoed lekker en heeft het ook nog eens een goede pasvorm. De underwear-lijnen: Max, Highleg en Slim zijn bovendien al een beetje voorgevormd waardoor ze extra mooi aansluiten op je lichaam. En dat ook nog eens tegen een klein prijsje. 

Gekozen Huismerk van het Jaar 

En dat het ondergoed van Kruidvat echt lekker zit, blijkt wel uit het feit dat het highleg-ondergoed uit de Cotton Stretch-lijn begin van het jaar werd uitgeroepen tot Gekozen huismerk product! En dat is niet zo gek, aangezien het ondergoed uit de Kruidvat Cotton Stretch-lijn is gemaakt van zacht, elastisch katoen. Het ondergoed draagt fijn en sluit mooi aan, waardoor je het bijna niet voelt. Score! 

Naast de Cotton Stretch-lijn heeft Kruidvat nog veel meer ondergoedlijnen. Bovendien bevat elke ondergoedlijn meerdere soorten ondergoed. De drogist begrijpt dat ieder lichaam anders is, en omarmt deze prachtige diversiteit. Daarom vindt Kruidvat het belangrijk dat het assortiment uit vele verschillende lijnen bestaat, zodat ze voor elk figuur het fijnste ondergoed hebben. Voor ronde billen, platte billen, brede billen en smalle billen, want billen verschillen!

Welke lijnen Kruidvat nog meer heeft en welk ondergoed je het beste onder welke outfit moet dragen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet:

Strakke jurk

Een figure hugging dress aandoen tijdens Kerstmis of Oud & Nieuw: daar kunnen we nog weleens over twijfelen. Zo kunnen we ons na een uitgebreid diner best zorgen maken over een buikje, maar dat is eigenlijk enorm zonde. Wil je je love rolls een beetje verhullen, of juist zorgen dat het jurkje perfect aansluit op je lichaam? Bij de Cotton Shape-lijn van Kruidvat ben je aan het juiste adres. Deze lijn bestaat uit ondergoed dat je buik en taille licht corrigeert. Het ondergoed is gemaakt van elastisch katoen, waardoor je er strakker uitziet – zonder in te leveren op comfort. 

De Cotton Shape-lijn is verkrijgbaar in diverse basiskleuren en bestaat uit onder meer shorts, slips, hipsters, brazilians en high waist slips. 

Ondergoedlijnen voorkomen

Wil jij voor de feestdagen een mooi satijnen kledingstuk aan? Hoe leuk! Het enige nadeel aan satijn is dat je ondergoedlijnen heel snel ziet, en dat is toch wel een doorn in het oog als je zoveel aandacht aan je party outfit hebt besteed. In plaats van een gewone slip of string onder je kleding te dragen, is het een aanrader om ondergoed met een naadloze afwerking te dragen. En laat de Kruidvat Invisible-lijn en de Kruidvat Seamless-lijn daar nou net in gespecialiseerd zijn. 

De Kruidvat Invisible-lijn bestaat uit ondergoed dat een naadloze afwerking heeft en daarom onzichtbaar onder je kleding valt. Dankzij een katoenen kruisje in het ondergoed, zit het ook nog eens lekker. 

Ook de Seamless-lijn bestaat uit naadloos ondergoed, maar is gemaakt van zacht, elastisch ribstof, waardoor het lekker zit en mooi aansluit op je lichaam. Ook heb je met dit ondergoed geen last van afdrukken in je huid of knellende randjes.

Warme benen

En om te zorgen dat je benen in de winter warm blijven, heeft Kruidvat ook mooie panty’s die je onder je jurk kunt dragen in diverse soorten en maten. Van glans tot mat, van shape tot support en van 15 denier tot 60 denier: je kunt het allemaal vinden bij de drogist. Bovendien zijn de panty’s elastisch en verstevigd met Lycra-vezel voor een uitstekende pasvorm

De Slim Shape is een figuurcorrigerende panty met een ingebreide slip die je buik en billen corrigeert voor een slank silhouet. Maar weest niet bang dat je moet inleveren op comfort. Dankzij de fijne pasvorm, en brede boord zit de panty heerlijk en rolt-ie niet zomaar naar beneden. De Push Up geeft je billen dan weer een lift en corrigeert je buik. De Daily Opaque is een matterende, niet doorschijnende panty met een extra breed en comfortabel boord in de taille.

Bovendien hebben alle soorten panty’s een katoenen kruisje voor optimaal draagcomfort, en hebben de een ingebreide ladderstop waardoor er niet zomaar ladders in de panty’s ontstaan. En voor wie extra zeker wil zijn dat er geen ladders in een panty ontstaan heeft Kruidvat ook nog de Ladder Resist. Deze panty is gemaakt van Lycra Fusion-garens, en – de naam van de panty zegt het al – waardoor ladders worden voorkomen.

Shoppen maar

Ben je meteen enthousiast geworden over het Kruidvat-ondergoed? Snappen we. Daarom delen we meteen leuk nieuws met je. Bij Kruidvat betaal je voor een set van twee paar slechts €4,99, maar dat is nog niet alles. Momenteel geldt er een leuke aanbieding, namelijk: 2+1 gratis! Je kunt dus zes paar nieuw ondergoed in de wacht slepen voor slechts €9,98. Waar wacht je nog op? Op naar Kruidvat!

Beeld: Kruidvat

Laatste nieuws