Dramavrije feestdagen? Niet voor deze sterrenbeelden

Zij zorgen namelijk altijd voor chaos en/of ruzie.

Tijdens feestdagen zijn we vaak samen met familie of vrienden. In veel gevallen is dat heel gezellig, maar het gebeurt ook weleens dat er heftige ruzies ontstaan. Dit blijkt in de sterren geschreven te staan. Mensen met deze sterrenbeelden zorgen namelijk vaak voor drama tijdens de feestdagen.

Ram

Een Ram is erg impulsief en floept er soms dingen uit zonder erbij na te denken. Van gênante herinneringen tot onopgeloste ruzies: een Ram kan er zomaar over beginnen tijdens een gezellig kerstdiner. Toch zijn het, mede daardoor, vaak wel de gangmakers van het feest.

Maagd

Als je kerst gaat vieren, is het vaak bij een Maagd thuis. Dit zijn de echte planners en die willen alles goed geregeld hebben tijdens de feestdagen. Je kunt kritiek echter beter voor je houden, want het wordt niet gewaardeerd. Voor je het weet, ontstaat er een heftige discussie over hoe de tafel is gedekt. No thanks.

Leeuw

Ben jij een Leeuw? Mensen met dit teken zijn over het algemeen gul en zorgen voor vermaak. Aan de andere kant ben je ook gevoelig voor complimenten en ontvang je die graag. Als niemand iets zegt over de moeite die je hebt gedaan voor het diner, spreek je je ergernis zeker uit.

Waterman

Hoewel een Waterman zich liever op de achtergrond houdt, is ‘ie niet bang om zijn mening te uiten over iets wat hem of haar aan het hart gaat. En dan is dat geen loze mening, want Watermannen onderbouwen hun uitspraken met cijfers en feiten. In principe kan dat voor een leuke discussie zorgen, tot het uitmondt in een ruzie. 

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: iStock

Laatste nieuws