Omg: zo reis je voor slechts €35 naar Parijs

En de reistijd is ook nog eens lekker kort!

Heb je zin in een tripje naar het buitenland, maar wil je daar niet te veel (reis)tijd en geld aan kwijt zijn? Dan is Parijs perfect. Enne, je kunt tegenwoordig voor slechts €35 een enkele reis naar de city of love boeken. Wij vertellen je hoe!

Geen ellenlange reistijd

Of je nu met een vriend(in), familielid of je lover gaat: een tripje naar Parijs is altijd een goed idee. First of all is er geen sprake van een ellenlange reistijd. Pak in Rotterdam de Thalys en 2,5 uur later sta je al in het centrum van de city of love. Bovendien hoeft het geen bakken met geld te kosten, aangezien je al voor €35 een ticket kunt boeken. Daar zitten natuurlijk wel een paar voorwaarden aan, die we voor je op een rij hebben gezet.

Op een specifiek moment boeken

Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met het moment waarop je boekt. Als je zo vroeg mogelijk boekt, heb je de meeste kans op lage(re) prijzen. Daarnaast liggen de prijzen vaak een stuk lager als je in de avond reist (en niet op vrijdag, want dan vertrekken veel mensen). Wil je een weekendje Parijs boeken, ga dan van zaterdagavond tot maandagmiddag in plaats van vrijdagavond tot zondagmiddag.

Op aanbiedingen letten

Een andere tip is om je reis altijd online te boeken, zodat je eventuele boekingskosten kunt vermijden. Heb je een NS-abonnement? Kijk dan ook altijd of je daar gebruik van kunt maken, want dat kan behoorlijk wat schelen. Tot slot: controleer altijd ruim van tevoren of NS International aanbiedingen heeft rond de tijd dat je naar Parijs wilt. Ook dat scheelt vaak een slok op een borrel. Best of luck and have fun!

Bron: fem-fem | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws