Dit is wanneer het derde seizoen van Sky Rojo te zien is op Netflix

De streamingsdienst deelt ook alvast de eerste beelden!

Lees ook

Heb jij de eerste twee seizoenen van Sky Rojo in een keer uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws, want Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen bekendgemaakt. En daar blijft het niet bij, want de streamingsdienst trakteert ons ook op de eerste beelden.

Sky Rojo

Ken je de Spaanse actieserie Sky Rojo nog niet? No worries, wij praten je bij. De serie gaat over drie vrouwen, Coral, Wendy en Gina, die op de vlucht moeten voor pooier Moises en zijn handlangers. “We hebben de strijd misschien verloren, maar de oorlog is nog niet beslist”, zei de op wraak beluste achtervolger van de vrouwen aan het einde van seizoen twee. In het derde (en laatste) seizoen voelen de drie ladies nog één keer Moises’ hete adem in hun rug. “Het verleden keert altijd terug”, aldus Coral.

Bekende gezichten

Ook in het allerlaatste seizoen van Sky Rojo keren alle bekende gezichten weer terug. Zo zullen actrices Verónica Sánchez, Lali Espósito en Yanis Prado wederom de rollen van Coral, Wendy en Gina spelen. Miguel Ángel Silvestre is uiteraard weer te zien als Moises. Verder zien we Asier Etxeandia weer in de rol van Romeo, de baas van Moises en van de club die de vrouwen in seizoen één ontvluchtten. Ook zal er dit seizoen een gastrol zijn weggelegd voor de Puerto Ricaanse singer-songwiter Rauw Alejandro, zo onthulde Lali Espósito (Wendy) dit voorjaar. Hieronder kun je alvast de eerste beelden zien!

Releasedatum

Kun jij ook niet wachten op het derde seizoen? We feel you. Netflix heeft daarom niet alleen de eerste beelden gedeeld, maar ook de releasedatum van het nieuwe seizoen. Pak je agenda erbij en zet een grote cirkel om 14 januari 2023, want dan kun je Sky Rojo weer bingen. We can’t wait! 

Bron: Film Vandaag | Beeld: Sky Rojo, Netflix

Laatste nieuws

Zie ook