Zien: dit waren de mooiste looks bij de MTV EMA’s

En we praten je ook bij over de winnaars!

Gisteravond was het tijd voor de uitreiking van de MTV EMA’s in Düsseldorf. Iedereen haalde weer alles uit de kast om in de meest stijlvolle of opvallende outfit te verschijnen op de red carpet. Wij hebben de mooiste looks verzameld en praten je bij over de winnaars.

Red carpet

De avond begon natuurlijk met een enorme red carpet. De sterren verschenen daar in hun mooiste outfits. Enne, die waren nogal uiteenlopend. Zo verscheen Lauren Spencer-Smith in full pink en ging Tate McRae just voor fully black en heel veel leer. Rita Ora, Leonie Hanne en Ava Max kozen voor een lange jurk. Altijd classy! Taylor Swift en Becca Dudley gingen voor een sexy look. En als we het over opvallende outfits hebben, kunnen we niet om Bebe Rexha en Riccardo Simonetti heen. We love it! 

Grote winnaar

Met maar liefst vier prijzen, mag Taylor Swift zich de grote winnaar van de MTV Europe Music Awards noemen. De zangeres mocht de prijs voor Best Artist en Best Pop in ontvangst nemen. Ook ontving ze een onderscheiding voor Best Video en de award voor Longform Video, voor de clip bij haar nummer All Too Well. Harry Styles was maar liefst zeven keer genomineerd, maar won ‘slechts’ twee keer. De zanger mocht awards voor Best UK & Ireland Act en Best Live in ontvangst nemen. De award voor Best Song ging naar Nicki Minaj met Super Freaky Girl, die tevens ook Best Hip Hop won.

Van eigen bodem

Last but not least was er ook talent van eigen bodem dat in de prijzen viel! De Haagse band Goldband heeft dit jaar de MTV EMA voor Best Dutch Act in de wacht gesleept. De heren mochten daarom ook aanwezig zijn bij de show in Düsseldorf en verschenen in colorful outfits met veel printjes op de red carpet. De Nederlandse dj Tiësto was ook twee keer genomineerd, voor Best Collaboration en Best Electronic, maar greep helaas naast de prijzen. Beide gingen naar David Guetta, de eerste deelt hij samen met Bebe Rexha voor hun nummer I’m Good. Helaas, maar een nominatie is ook al iets om trots op te zijn!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws