OMG: dít is de officiële trailer van The Real Housewives of Amsterdam

Dat belooft heel wat drama!

Lees ook

In juni werd bekend gemaakt dat het ge-wel-dige programma The Real Housewives of Amsterdam zijn opwachting gaat maken op de Nederlandse televisie. En die release datum is bijna! Vanaf 24 november nemen we een kijkje in de jetsetlevens van Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria, Sheila en Susanna. En om ons alvast een voorproefje te geven, deelde Videoland afgelopen vrijdag de officiële trailer met ons. Enne, we can’t wait!

Trailer

Jarenlang hebben we genoten van de glamoureuze levens van de real housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. In het realityprogramma zien we hoe de vrouwen hun gezinsleven combineren met hun drukke vriendschappen en lucratieve business adventures. Enne, nu strijkt het wereldwijde succesprogramma finally in Nederland neer.

We weten van de Amerikaanse The Real Housewives-series natuurlijk dat er naast al het moois ook plek wordt gemaakt voor een heleboel drama. In de Amsterdamse variant is daar niks anders aan, als we de trailer mogen geloven. Want als er al zóveel drama in één trailer wordt laten zien, belooft dat veel goeds voor de afleveringen. And we’re here for it!

Drama incoming

Tussen de luxe jachten, het champagne poppen en het rijden in Biró’s door, zien we in de trailer ook een he-le-boel drama. Zo laten enkele dames wat tranen en ontstaan er verhitte discussies. Enne, zien we daar nou ook een middelvinger? Ai… Drama incoming!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Toch kunnen de dames ook met elkaar lachen. Zo zien we dat een van de dames haar kat meeneemt naar de tennisbaan en doen een aantal dames een – mislukte – poging op de golfbaan. De Real Housewive-family breidt zelfs uit, zo is te zien in de trailer. Cherry-Ann is in de serie namelijk zwanger van een Real Housegirl! We can’t wait!

Bron en Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook